Bel mij
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht
Afspraak maken
  *
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht

Klanten over ons

Blije klanten, daar doen we het allemaal voor!  
Onderstaand enkele reacties, op onze Facebook pagina  leest u nog meer beoordelingen.

 • Voelt als tweede huiskamer (Salon, Sandru du Gardon)

  Hair2 voelt als een tweede huiskamer. Personeel werkt er al heel lang. Sfeer van team is heel goed voelbaar. Was al een tijd niet geweest, maar het is direct weer als vanouds. Top salon. Ze vallen niet voor niets in de prijzen! Meer dan verdiend!

 • Prima voorlichting! (Haarwerken, Mevrouw de Vries)

  Marielle ik ben heel blij met mijn pruik. Je hebt mij heel goed voorgelicht. Met alle mogelijkheden die er zijn. Eventueel een haarstukje voor op mijn hoofd of een hele pruik. Daar heb ik voor gekozen. Ook de voorlichting hoe ik de haaruitval eventueel kan stoppen met verschillende spullen heb ik ter harte genomen en doe dit nu trouw. Ik doe dit nu bijna een week en zal dat zeker blijven doen. Hopelijk stopt dat proces. Afwachten nu maar. Ook fijn dat wanneer je geknipt moet worden dat in een aparte ruimte gebeurd. Ik schaam me niet dat ik een pruik draag, ik zeg het altijd als iemand zeg, wat een leuk model heb je laten knippen, dat ik een pruik draag. Maar zonder pruik en nat haar gaat me even te ver.

 • Super tevreden! (Salon, Esmeralda van Soest)

  Ben super tevreden. Eerste kleur niet helemaal naar mijn zin, dames zorgen ervoor dat ik met een nieuwe kleur zeer tevreden vertrek

 • Hair 2 is een aanrader! (Salon en haarwerk, Marijke en Isabelle Broekhuizen)

  Na een mislukte ervaring bij een andere kapsalon zijn wij terecht gekomen bij Hair2. Mijn moeder en ik zijn al jaren vaste klant bij Hair2. Wij zijn vanaf het begin super vriendelijk geholpen en de dames zijn zeer vakkundig in hun vak, zijn op de hoogte van de laatste trends. Je kunt met al je vragen terecht bij hun, wil je iets aan je kapsel veranderen of totaal wat anders dan ben je bij Hair2 aan het juiste adres. Ze geven altijd het juiste advies wat bij jou past. Het leuke aan Hair2 is dat er mensen komen van jong tot oud. Je kunt ook bij Hair2 terecht bijvoorbeeld voor haarverlening, dit heb ik zelf ook één keer gedaan. Daarin ben ik vakkundig geholpen. Wat pas bij mij en wat niet, welke kleur en hoe met je het behandelen. Kortom mijn moeder en ik willen geen andere kapsalon meer! Wij kunnen het iedereen aanbevelen om een bezoekje te brengen aan Hair2. Wij gaan met plezier naar Hair2 en komen altijd met een tevreden gevoel weer thuis.

 • Goed en gezellig! (Salon, Ronald Klinkhamer)

  Speciaal kom ik uit De Meern naar Hair2. Want bij Hair2 word je altijd goed geknipt samen met veel gezelligheid.

 • Zeer bevlogen! (Haarwerk, Mace Dolron)

  Marielle is een vakvrouw en heel bevlogen met (haar) werk! Top!

 • wij vragen klanten na bezoek naar hun tevredenheid hieronder reacties: (Hair2)

  *Goed geknipt vriendelijke kapsters en zijn ook wel in voor een geintje. wij zijn zeer tevreden.

  *Zoals al vele jaren zeer tevreden met name over de goede en gezellige sfeer en knipkunsten van Samantha

  *De medewerkers zijn altijd vriendelijk en er wordt goed werk afgeleverd.

  *Ben weer super blij en iedereen geeft complimentjes. Dus die zijn ook voor jullie.

  *Hallo dames, het is altijd een klein feestje om bij jullie weer mooi geknipt te worden, ga zo door!

  *Vrolijk personeel die mij altijd goed knippen

  *Altijd gezellig en vertrouwd bij jullie, zelfs nu ik al een half jaar in Hoofddorp woon blijf ik nog steeds bij Hair2 komen. Gelukkig vanaf december weer terug naar Nieuwegein-) Ben al jaren klant en hoop dat nog vele jaren te blijven

  *Ik ben al jaren tevreden

  *Snel en vakkundig geholpen Ook goed advies gekregen

  *Zoals altijd is het gezellig en altijd tevreden....Super sevice 

  *Goed geluisterd naar wensen, prettige fijne manier van omgang met klant.

  *Laura mooie aanwinst voor het team

  *Zonder afspraak gekomen, op de gok, kon binnen 5 minuten gekleurd worden ( mijn haar natuurlijk) Na kleuren en inwerkingstijd ook binnen 5 minuten mijn haren uitgespoeld en gewassen. Kortom effectieve tijd

   

   

 • ervaring met mediceuticals (anoniem)

  Mijn ervaringen met Mediceuticals

  Begin 2016 kwam ik bij Mariëlle van Hair2 terecht vanwege behoorlijk heftige psoriasis klachten op mijn hoofdhuid. In de periode daaraan voorafgaand had ik meerdere keren een ontsteking op mijn hoofdhuid gehad en door de psoriasis waren er flinke plekken met schilfertjes ontstaan. Door de ontstekingen was mijn haar behoorlijk uitgevallen en door de psoriasis groeide er geen nieuw haar aan.
  In eerste instantie kwam ik daarom voor een (hopelijk tijdelijk) haarstukje naar Mariëlle. Dat haarstukje is er gekomen en daar was ik op dat moment heel blij mee. Maar daarnaast adviseerde Mariëlle me ook om de shampoo en kleuring van Mediceuticals te gebruiken. Er was een lijn die echt specifiek voor deze klachten was. In het kader van ‘baat het niet, dan schaadt het ook niet’ (ik had al heel veel geprobeerd, mede via de dermatoloog, maar helaas zonder resultaat) ben ik de producten van Mediceuticals gaan gebruiken.
  En wat bleek? Het werkte écht, er was al snel resultaat! Mijn hoofdhuid werd rustiger en tot op de dag van vandaag (3 jaar later) heb ik geen ontsteking meer aan mijn hoofdhuid gehad. Langzaamaan werden de schilfers ook minder en kreeg mijn haar weer de gelegenheid om (aan) te groeien. Nu ben ik al geruime tijd ‘schilfer’vrij en is de psoriasis goed onder controle. Het haarstukje is ook niet meer nodig. Ik ben dus erg blij met de producten van Mediceuticals!

Openingstijden

 • di
  09:00 - 18:00
 • wo
  09:00 - 20:00
 • do
  09:00 - 18:00
 • vr
  09:00 - 20:00
 • za
  08:00 - 17:00

contactgegevens

 • Hair2
 • Winkelcentrum
 • Galecop 2
 • 3437 JV Nieuwegein

logo1 logo2 logo3 logo4 logo5