Specialist in haarwerken

Hair2 is meer dan alleen een kapsalon. Bij Hair2 haarwerken kunt u terecht voor: haarverlenging, haarvermeerdering en haarwerk (pruiken). Voor een pruik of gedeeltelijk haarwerk wordt u geholpen door Mariëlle (haarwerkspecialiste werkt volgens de gedragscode). Dit kan waar en wanneer het u het beste uitkomt, in de salon of bij u thuis op locatie.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

U wilt graag een goed kapsel die past bij uw uitstraling en levensstijl. Dat geldt ook voor haarwerk. Wij geven iedere klant een persoonlijk advies. Ieder haarwerk wat bij ons in de salon geleverd wordt is specifiek voor u besteld en voor u alleen. Daarom leveren wij niet uit voorraad.

In het 1e gratis informatieve en vrijblijvende gesprek worden de eerste belangrijke gegevens verzameld zoals kleur van uw haar, maat van uw hoofd en het gewenste model. Op basis daarvan worden diversen modellen besteld.

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

Marielle, ik ben heel blij met mijn pruik. Je hebt mij heel goed voorgelicht. Met alle mogelijkheden die er zijn. Eventueel een haarstukje voor op mijn hoofd of een hele pruik. Daar heb ik voor gekozen. Ook de voorlichting hoe ik de haaruitval eventueel kan stoppen met verschillende spullen heb ik ter harte genomen en doe dit nu trouw.

- Mevr. de Vries

Speciaal kom ik uit De Meern naar Hair2. Want bij Hair2 word je altijd goed geknipt samen met veel gezelligheid.

- Mace Dolron
Hair2 - Anonieme ervaring
Hair2 - Anonieme ervaring
- Anoniem

Hair2 voelt als een tweede huiskamer. Personeel werkt er al heel lang. Sfeer van team is heel goed voelbaar. Was al een tijd niet geweest, maar het is direct weer als vanouds. Top salon. Ze vallen niet voor niets in de prijzen! Meer dan verdiend!

- Sandra du Gardon

Mijn moeder en ik zijn al jaren vaste klant bij Hair2. Je kunt ook bij Hair2 terecht bijv. voor haarverlening, dit heb ik zelf ook één keer gedaan. Daarin ben ik vakkundig geholpen. Wat pas bij mij en wat niet, welke kleur en hoe met je het behandelen. Wij kunnen het iedereen aanbevelen om een bezoek te brengen aan Hair2.

- Marijke en Isabelle Broekhuizen

Vergoeding mogelijk

Hair2 heeft contracten met alle zorgverzekeraars

Hair2 - Multizorg VRZ
Hair2 - CZ
Hair2 - De Friesland Zorgverzekeraar
Hair2 - VGZ
Hair2 - Achmea
Hair2 - DSW Zorgverzekeraar
Meer informatie
Hair2 - Vergoeding mogelijk

Enkele haarwerken uit onze collectie

Haarwerken die passen bij uw uitstraling en levensstijl

Hair2 - Haarwerk Lory

Haarwerk Lory

Echt haar
Hair2 - Office cut mono lace

Office cut mono lace

Echt haar
Hair2 - Haarwerk NYC

Haarwerk NYC

Echt haar

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het draagcomfort van een haarwerk vergroten?
Het draagcomfort van uw haarwerk is heel belangrijk! Dit kunt u positief bevorderen door goed voor uw hoofdhuid te zorgen. Gebruik het liefst de door ons geadviseerde producten. Hiermee voorkomt u jeuk en irritatie.
Wat is de gebruiksduur van een haarwerk?
De gebruiksduur van een haarwerk is per persoon verschillend, dit hangt af van de leef-omstandigheden en de intensiteit waarmee het haarwerk gedragen wordt. Uitgaand van normaal gebruik varieert de gemiddelde gebruikstermijn voor een haarwerk 6 tot 12 maanden. Dit heeft te maken met de inplant van het haarwerk, het materiaal waarvan het gemaakt is en de bevestigingsmethode.
Wat is het verschil tussen echt haar en synthetisch haar?
Echt haar vergt meer onderhoud dan synthetisch haar. Bij onderhoud moet worden gedacht aan o.a. kammen, wassen en modeleren. Echt haar kan sneller verkleuren en is iets warmer om te dragen. Synthetisch haar is kleur en vocht bestendig. Vaak word er daardoor wel geadviseerd om bijvoorbeeld een haarwerk te maken en daarbij synthetisch met echt haar te mengen.
Kan ik met een haarwerk alles wat ik gewoonlijk ook zou doen?
Als haarwerk goed past en goede bevestiging heeft dat kan bijna alles. Zelfs een flinke regenbui of windkracht kan dat worden getrotseerd. De meeste sporten hoeven ook geen belemmering te zijn en zelfs zwemmen is geen probleem.
Hoevaak moet een synthetische haarwerk gereinigd worden?
Uw synthetische haarwerk wast u 1x per 10 dagen a 3 weken afhankelijk van de intensiteit waarmee u uw haarwerk draagt. Bij chemotherapie wast u het haarwerk iedere 7 dagen i.v.m. de afvalstoffen van chemo.
Zijn er vergoedingsmogelijkheden voor haarwerken?
Iedereen die een zorgverzekering heeft in Nederland en om medische redenen een haarwerk nodig heeft, kan rekenen op de basisvergoeding. Deze word ieder jaar opnieuw vastgesteld en de vergoedingsmogelijkheden zijn per zorgverzekering verschillend.
Hoeveel kost een haarwerk?
De prijs hangt voor een groot gedeelte af van het materiaal waarvan en de manier waarop het haarwerk gemaakt is. Bij echt haar is de lengte van het te verwerken haar een belangrijk gegeven. Als uitgangspunt kan worden gesteld dat echt haar ca. 2x zo duur is als synthetisch haar.
Zit er garantie op de haarwerken van Hair2?
Wij geven 6 maanden garantie op fabricage fouten. Deze is niet meer geldig indien gebruik en onderhoudsvoorschriften van hair2 haarwerken niet worden opgevolgd, of bij gebruik van producten welke niet door hair2 haarwerken worden geadviseerd. Voor meer informatie over de garantie regeling kunt u contact opnemen met Hair2.

Neem contact op

Hair2 - Neem contact op