Welkom bij Hair2

Hair2 is meer dan een kapsalon alleen. In onze kapsalon in Nieuwegein zijn we u graag van dienst met het knippen, wassen, verven en föhnen van uw haar. Verder kunnen we met trots zeggen dat wij ook haarwerkspecialist zijn.

Hieronder vallen behandelingen als een haarverlening, haarvermeerdering of een haarwerk zelf. Vaak een goede oplossing voor personen met dunner haar of bij haarverlies. Mariëlle (haarwerkspecialiste werkt volgens de gedragscode) staat hierbij voor u klaar en helpt u bij het vinden van een passende oplossing.

Onze waarden

Kwaliteit en professionaliteit zijn waarden die wij bij Hair2 belangrijk vinden en daarom blijven wij hierin investeren. Dit doen we mede door maandelijks de Schwarzkopf studio te bezoeken voor allerlei nieuwe technieken en wekelijks te trainen voor verdere uitbreiding van kwaliteit, techniek en kennis.

Daarbij hebben we enkele jaren geleden geïnvesteerd in kleurspecialisme. We maken een persoonlijk advies, behandelen u met producten die de beste technologie bevatten om uw haar te beschermen en kunnen zo tot 9 tinten lichter gaan.

Naast kwaliteit en professionaliteit geven wij veel om persoonlijke aandacht en een advies op maat. Iedereen is anders en iederen verdient een persoonlijk advies dat bij hem of haar past. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij Hair2.

Afspraak maken

Ons team

Vakgedreven specialisten die net dat stapje extra voor u zetten en altijd voor u klaar staan!

Hair2 - Laura

Laura

Topstylist Lees meer
Hair2 - Kim

Kim

Topstylist Lees meer
Hair2 - Diane

Diane

Topstylist Lees meer
Hair2 - Melissa

Melissa

Junior stylist Lees meer

Ik ben Laura en al enige tijd werkzaam bij Hair2. Ik zit inmiddels alweer 6 jaar in het kappersvak.

Wat ik zo mooi vind aan ons vak is klanten met mooi haar de deur uit laten gaan. U kunt bij mij terecht voor alle kappersbehandelingen, zowel dames als heren, en natuurlijk voor de wasmassage waar ik bekend om sta.

Kim, onze top stylist waar we trots op zijn! Sinds augustus 2016 is Kim bij Hair2 begonnen als leerling aan de beauty college Utrecht. Kim heeft in deze hele school periode alle trainingen vanuit onze salon en ook de nodige externe trainingen/cursussen doorlopen.

Bijvoorbeeld de basic training Schwarzkopf professional, basis training mediceuticals, scoop training, opsteken feestkapsels en de color fit schwarzkopf professional. Kim vind alles leuk om te doen en staat open voor uitdagingen. Ze vind het leuk om een glimlach op het gezicht van klanten te toveren en ze tevreden de deur uit te laten gaan!

Mijn naam is Diane, als kind wilde ik al graag het kappersvak in. Vanaf mei 1998 werk ik al met Marielle, eerst was Marielle daar bedrijfsleidster 5 jaar later heeft Marielle de salon met mij erbij overgenomen. Ik werk met heel veel plezier bij Hair2.

Waarom ik zo van het vak hou: wil graag dat de klanten zich op hun gemak / thuis voelen en tevreden naar huis gaan. Dat hun kapsel naar wens is.

Graag stel ik mij voor: Ik ben Melissa. Nu ruim een jaar werkzaam bij Hair2 als BOL stagiaire. Ik ben nu bezig met mijn laatste jaar. Het kappersvak is echt iets voor mij en de meer ik leer de meer ik er plezier in krijg. Ik knip nu mee in de salon. Dames, heren en kleuren vind ik erg leuk om te doen. Wat ik leuk vind om te doen is: kleuren en vooral van het ene naar het andere dat de klant met een totale veranderde coup de deur uit gaat. Mijn uitdaging: ik het leuk vinden om wat vaste klantjes op te bouwen

Hair2 - Samantha

Samantha

Topstylist Lees meer
Hair2 - Gaby

Gaby

Topstylist & Mediceuticals specialist Lees meer
Hair2 - Mariëlle

Mariëlle

Haarwerkspecialist & Mediceuticals specialist Lees meer
Hair2 - Julia

Julia

Topstylist Lees meer

Ik ben sinds 2003 werkzaam bij Hair2 en in het kappersvak. Het leukste om te doen vind ik het advies: kleur, model en natuurlijk het uitvoeren hiervan zodat mijn klanten met een fijn en goed gevoel de deur uit gaan.

Sinds 2015 ben ik samen met Petra de trainingen gaan verzorgen. Zo kan ik zoveel mogelijk van mijn kennis overbrengen aan de volgende generatie. Wat ik zo leuk vind bij Hair2 is dat we een hecht team zijn, we staan voor elkaar klaar.

Hair2 is ook zeker een plek waar klanten zichzelf kunnen zijn. Heeft u vragen over wat u het beste kan gebruiken voor uw haar (onderhoud of het in model brengen)? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik kan u alle ins en outs vertellen van onze Schwarzkopf-producten.

Gaby heeft de afgelopen jaren in verschillende salons ervaring op mogen doen. Gaby wilde graag bij ons terug komen zodra hier plaats voor was. Na 2 jaar was dit mogelijk en inmiddels is ze sinds juli 2018 bij Hair2.

Gaby is een rustige meid die weet wat ze doet met de nodige ervaring. Het maakt bij Gaby niet uit of u komt voor knippen, kleurtechnieken, opsteken of föhnen. Alles kan! Gaby is overigens erg enthousiast over mediceuticals, heeft u vragen of advies nodig ? Hiervoor kunt u bij Gaby terecht en zal ze u alles uitleggen.

Mijn naam is Mariëlle, in het vak sinds 1991. In 2003 de salon overgenomen die ik vanaf 1998 heb mogen opbouwen. Ik vind het kappersvak een heerlijk vak. Persoonlijk vind ik de afwisseling super! De ene keer kleuren/permanenten, de andere klant knippen, föhnen of dan een haarverlenging/aanvulling.

Met trots vertel ik dat ik sinds 2013 mezelf ook erkend haarwerkspecialist mag noemen, een nog mooiere kant van het vak! Wat is er mooier dan iemand zichzelf terug te geven. Niks is erger dan kaal worden door wat voor ziekte dan ook (chemo/alopecia). Het is zo mooi deze mensen weer blij te mogen maken.

Dan het aller belangrijkste mijn team! Want laten we eerlijk zijn zonder deze meiden zou Hair2 niet zo zijn zoals zij nu is! #trotsopmijnteam

Julia in juli 2020 begonnen bij Hair2. Ik erg gedreven en leergierig en ben pas later in het kappersvak gestapt. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik hiervoor gegaan ben. Hiervoor heb ik in 2 andere salons gewerkt en nu ben ik bij Hair2 begonnen aan een nieuwe uitdaging. Mijn interesses liggen vooral bij haar- en hoofdhuid problemen. Echter hou ik ook van een creatieve uitdagingen, lang haar en dan vooral het opsteken/bruidskapsels.

Hair2 - Gwen

Gwen

Junior stylist Lees meer

Ik ben Gwen, 18 jaar en zit op het beauty college in Utrecht. Ik zit in mijn 2e leerjaar en wat ik leuk vind aan het kappersvak is dat iedereen verschillend is! En geen een dag het zelfde is! Ik kan al een paar kleine dingetjes maar ik wil graag meer leren en vooral veel leren en daarom zit ik bij Hair2!

Neem contact op

Hair2 - Neem contact op