Welkom bij Hair2

Hair2 is meer dan een kapsalon alleen. In onze kapsalon in Nieuwegein zijn we u graag van dienst met het knippen, wassen, verven en föhnen van uw haar. Verder kunnen we met trots zeggen dat wij ook haarwerkspecialist zijn.

Hieronder vallen behandelingen als een haarverlening, haarvermeerdering of een haarwerk zelf. Vaak een goede oplossing voor personen met dunner haar of bij haarverlies. Mariëlle (haarwerkspecialiste werkt volgens de gedragscode) staat hierbij voor u klaar en helpt u bij het vinden van een passende oplossing.

Onze waarden

Kwaliteit en professionaliteit zijn waarden die wij bij Hair2 belangrijk vinden en daarom blijven wij hierin investeren. Dit doen we mede door maandelijks de Schwarzkopf studio te bezoeken voor allerlei nieuwe technieken en wekelijks te trainen voor verdere uitbreiding van kwaliteit, techniek en kennis.

Daarbij hebben we enkele jaren geleden geïnvesteerd in kleurspecialisme. We maken een persoonlijk advies, behandelen u met producten die de beste technologie bevatten om uw haar te beschermen en kunnen zo tot 9 tinten lichter gaan.

Naast kwaliteit en professionaliteit geven wij veel om persoonlijke aandacht en een advies op maat. Iedereen is anders en iederen verdient een persoonlijk advies dat bij hem of haar past. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij Hair2.

Afspraak maken

Ons team

Vakgedreven specialisten die net dat stapje extra voor u zetten en altijd voor u klaar staan!

Hair2 - Laura

Laura

Topstylist Lees meer
Hair2 - Kim

Kim

Haarstylist Lees meer
Hair2 - Diane

Diane

Topstylist Lees meer
Hair2 - Melissa

Melissa

Junior stylist Lees meer

Ik ben Laura en al enige tijd werkzaam bij Hair2. Ik zit inmiddels alweer 6 jaar in het kappersvak.

Wat ik zo mooi vind aan ons vak is klanten met mooi haar de deur uit laten gaan. U kunt bij mij terecht voor alle kappersbehandelingen, zowel dames als heren, en natuurlijk voor de wasmassage waar ik bekend om sta.

Kim, onze haarstylist waar we trots op zijn! Sinds augustus 2016 is Kim bij Hair2 begonnen als leerling aan de beauty college Utrecht. We zijn Kim gaan kneden en vormen tot de haarstylist die ze nu is. Natuurlijk heeft ze nog wat ervaring nodig maar inmiddels knipt en kleurt Kim volledig mee.

Kim heeft buiten onze wekelijkse trainingen in de salon ook de nodige externe trainingen/cursussen doorlopen. Bijvoorbeeld de BC training Schwarzkopf professional, basis training mediceuticals , opsteken feestkapsels en begin januari de color fit schwarzkopf professional.

Mijn naam is Diane, als kind wilde ik al graag het kappersvak in. Vanaf mei 1998 werk ik al met Marielle, eerst was Marielle daar bedrijfsleidster 5 jaar later heeft Marielle de salon met mij erbij overgenomen. Ik werk met heel veel plezier bij Hair2.

Waarom ik zo van het vak hou: wil graag dat de klanten zich op hun gemak / thuis voelen en tevreden naar huis gaan. Dat hun kapsel naar wens is.

Melissa is een 2de jaars student aan het ROC beauty college in Utrecht.

Hair2 - Petra

Petra

Topstylist & Mediceuticals specialist Lees meer
Hair2 - Samantha

Samantha

Topstylist Lees meer
Hair2 - Gaby

Gaby

Topstylist & Mediceuticals specialist Lees meer
Hair2 - Mariëlle

Mariëlle

Topstylist & haarwerkspecialist Lees meer

Mijn naam is Petra, ik ben sinds 1999 bij Mariëlle gaan werken en mee overgenomen in 2003. In 1999 ben ik ook begonnen met de opleiding.

Ik vind het kappersvak een enorm leuk, creatief en gaaf beroep! Zo leuk om je klanten blij en enthousiast de deur uit te zien gaan met weer een nieuwe coupe en/of kleur.

Sinds 2004/2005 mocht ik samen met Mariëlle als praktijkopleider de trainingen gaan verzorgen voor de leerlingen. Ik vind het mooi en leuk om te zien hoe deze meiden zichzelf ontwikkelen in het kappersvak.

In 2015 ben ik begonnen aan de specialisatie in Mediceuticals, een prachtige lijn voor ieder haar en hoofdhuidproblemen. Ik voorzie onze klanten graag van een advies op maat.

Het team is ontzettend leuk en qua leeftijden verschillend, maar dat maakt het juist zo leuk! We begeleiden elkaar daar waar nodig. Van elkaar kunnen we leren en zo word je vanzelf een sterk team!

Ik ben sinds 2003 werkzaam bij Hair2 en in het kappersvak. Het leukste om te doen vind ik het advies: kleur, model en natuurlijk het uitvoeren hiervan zodat mijn klanten met een fijn en goed gevoel de deur uit gaan.

Sinds 2015 ben ik samen met Petra de trainingen gaan verzorgen. Zo kan ik zoveel mogelijk van mijn kennis overbrengen aan de volgende generatie. Wat ik zo leuk vind bij Hair2 is dat we een hecht team zijn, we staan voor elkaar klaar.

Hair2 is ook zeker een plek waar klanten zichzelf kunnen zijn. Heeft u vragen over wat u het beste kan gebruiken voor uw haar (onderhoud of het in model brengen)? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik kan u alle ins en outs vertellen van onze Schwarzkopf-producten.

Gaby heeft de afgelopen jaren in verschillende salons ervaring op mogen doen. Gaby wilde graag bij ons terug komen zodra hier plaats voor was. Na 2 jaar was dit mogelijk en inmiddels is ze sinds juli 2018 bij Hair2.

Gaby is een rustige meid die weet wat ze doet met de nodige ervaring. Het maakt bij Gaby niet uit of u komt voor knippen, kleurtechnieken, opsteken of föhnen. Alles kan! Gaby is overigens erg enthousiast over mediceuticals, dit is voor haar nieuw sinds ze weer bij ons is. Heeft u vragen? Dan kunt u bij Gaby terecht en kan ze alles uitleggen.

Mijn naam is Mariëlle, al 26 jaar in het vak. In 2003 de salon overgenomen die ik vanaf 1998 heb mogen opbouwen. Ik vind het kappersvak een heerlijk vak. Persoonlijk vind ik de afwisseling super! De ene keer kleuren/permanenten, de andere klant knippen, föhnen of dan een haarverlenging/aanvulling.

Met trots vertel ik dat ik sinds 2013 mezelf ook erkend haarwerkspecialist mag noemen, een nog mooiere kant van het vak! Wat is er mooier dan iemand zichzelf terug te geven. Niks is erger dan kaal worden door wat voor ziekte dan ook (chemo/alopecia). Het is zo mooi deze mensen weer blij te mogen maken.

Dan het aller belangrijkste mijn team! Want laten we eerlijk zijn zonder deze meiden zou Hair2 niet zo zijn zoals zij nu is! #trotsopmijnteam

Neem contact op

Hair2 - Neem contact op