Welkom bij Hair2

Hair2 is meer dan een kapsalon alleen. In onze kapsalon in Nieuwegein zijn we u graag van dienst met het knippen, wassen, verven en föhnen van uw haar. Verder kunnen we met trots zeggen dat wij ook haarwerkspecialist zijn.

Hieronder vallen behandelingen als een haarverlening, haarvermeerdering of een haarwerk zelf. Vaak een goede oplossing voor personen met dunner haar of bij haarverlies. Mariëlle (haarwerkspecialist werkt volgens de gedragscode) staat hierbij voor u klaar en helpt u bij het vinden van een passende oplossing.

Onze waarden

Kwaliteit en professionaliteit zijn waarden die wij bij Hair2 belangrijk vinden en daarom blijven wij hierin investeren. Dit doen we mede door maandelijks de Schwarzkopf studio te bezoeken voor allerlei nieuwe technieken en wekelijks te trainen voor verdere uitbreiding van kwaliteit, techniek en kennis.

Daarbij hebben we enkele jaren geleden geïnvesteerd in kleurspecialisme. We maken een persoonlijk advies, behandelen u met producten die de beste technologie bevatten om uw haar te beschermen en kunnen zo tot 9 tinten lichter gaan.

Naast kwaliteit en professionaliteit geven wij veel om persoonlijke aandacht en een advies op maat. Iedereen is anders en iederen verdient een persoonlijk advies dat bij hem of haar past. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij Hair2.

Afspraak maken

Ons team

Vakgedreven specialisten die net dat stapje extra voor u zetten en altijd voor u klaar staan!

Hair2 - Kim Hair2 - Kim

Kim

Topstylist Lees meer
Hair2 - Laura Hair2 - Laura

Laura

Topstylist Lees meer
Hair2 - Diane Hair2 - Diane

Diane

Topstylist Lees meer
Hair2 - Mariëlle Hair2 - Mariëlle

Mariëlle

Haarwerkspecialist & Mediceuticals specialist Lees meer

Hallo ik ben kim. Het is super leuk om de klanten een nieuwe look te geven en een lach op het gezicht van de klanten te zien als ze de deur uit gaan. Voor een uitdaging sta ik altijd open, zowel hem te hebben als aan te gaan.

De afwisselingen van de behandelingen vind ik erg leuk en fijn. De nieuwe trends en technieken vind ik leuk om dat erbij te leren, zodat ik mijn wereldje in het kappersvak groter kan maken. Kim vind alles leuk om te doen en staat open voor uitdagingen. Ze vind het leuk om een glimlach op het gezicht van klanten te toveren en ze tevreden de deur uit te laten gaan!

Ik ben Laura. Ik werk al weer een tijdje met veel plezier bij Hair2. Wat ik het leukste vind aan ons vak om iedereen weer tevreden en met mooi haar de deur uit te laten gaan.

U kunt bij mij terecht voor alle kappersbehandelingen zowel man als vrouw en kind. En natuurlijk ook voor een heerlijke wasmassage! Graag tot snel bij Hair2.

Hallo mijn naam is Diane, getrouwd en twee kinderen. Heb altijd geroepen als klein meisje al dat ik het kappersvak in wilde. Ik ben in een andere kapsalon begonnen. Daar begon ik als vakantiehulp en de zaterdagen. Bij hun ben ik mijn kappersopleiding gestart. Het derde jaar heb ik bij Mariëlle afgerond. Ik werk vanaf 1998 bij haar. Nog steeds met heel veel zin. We hebben een leuk team.

Waarom ik altijd het kappersvak in wilde: ik wilde graag met mensen omgaan, wisselend werk doen, klanten en thuisgevoel geven en natuurlijk de klanten tevreden met een glimlach naar huis laten gaan.

Mijn naam is Mariëlle, in het vak sinds 1991. In 2003 de salon overgenomen die ik vanaf 1998 heb mogen opbouwen. Ik vind het kappersvak een heerlijk vak. Persoonlijk vind ik de afwisseling super! De ene keer kleuren/permanenten, de andere klant knippen, föhnen of dan een haarverlenging/aanvulling.

Met trots vertel ik dat ik sinds 2013 mezelf ook erkend haarwerkspecialist mag noemen, een nog mooiere kant van het vak! Wat is er mooier dan iemand zichzelf terug te geven. Niks is erger dan kaal worden door wat voor ziekte dan ook (chemo/alopecia). Het is zo mooi deze mensen weer blij te mogen maken.

Dan het aller belangrijkste mijn team! Want laten we eerlijk zijn zonder deze meiden zou Hair2 niet zo zijn zoals zij nu is! #trotsopmijnteam

Hair2 - Nickey Hair2 - Nickey

Nickey

Stagiaire Lees meer

Nickey komt van het Beauty college Utrecht en zal ons vrijdag en zaterdag helpen in de salon.