Behandelingen

Wassen & Knippen

Uw haren worden gewassen met professionele haarproducten. Uw hoofdhuid krijgt een heerlijke wasmassage. Daarna worden uw haren geknipt in een model naar wens.

Onze ervaren stylisten geven u graag advies over het model wat het beste bij u past. Zo verlaat u nooit ontevreden onze kapsalon in Nieuwegein.

Na het wassen en knippen kunt u ervoor kiezen om de haren uitgebreid te laten föhnen. Wij fohnen uw haren in model zodat u zorgeloos weer naar buiten kunt.

Hair2 - Tarieven

Permanent

Wilt u een bos krullen die wél lang blijft zitten? Kies voor permanent krullen! De behandeling zorgt ervoor dat de structuur van het haar blijvend veranderd. Hierdoor hoeft u uw haren niet steeds opnieuw te krullen.

Vraagt u zich af of permanent bij u staat? Maak een afspraak bij Hair2 en onze stylisten geven deskundig advies.

Volume behandeling

Bij dun en futloos haar is een volume behandeling een goede oplossing. Zonder het haar een echte krul te geven, zorgt deze behandeling voor meer volume en structuur in het haar. Het is geschikt voor alle haarsoorten en het eindresultaat is een natuurlijke stevigheid zonder krullen.

Hair2 - Tarieven

Kleuren

Toe aan een andere haarkleur? Onze stylisten staan voor u klaar. We geven advies welke kleur het beste bij u past. Hierbij houden we rekening met de kleur van uw huid en ogen. Natuurlijk zijn uw wensen voor ons belangrijk. Wij zorgen ervoor dat iedere klant tevreden de salon verlaat, met een stralende en bijpassende haarkleur.

Highlights

Voor een sunkissed effect kiest u voor highlights. Deze manier van haarkleuring geeft meer diepgang en textuur in het haar. Highlights accentueren uw ogen en shapen het gezicht. Ook kan dun haar voller lijken door natuurlijk ogende kleurverschillen en subtiele nuances.

Hair2 - Tarieven

Crème behandeling

Voor mooi en gezond haar kunt u kiezen voor een crème behandeling. Geef het haar een boost met verzorging van de lokken. Wij geven u persoonlijk advies over welke behandeling bij uw haar past. Onze stylisten zorgen ervoor dat uw haren er weer stralend uitzien.

Masker

Voor extra verzorging bij uw behandeling in de salon kiest u voor een haarmasker. Onze maskers geven uw haar weer kracht en revitaliseren futloos haar. Voor elk haartype hebben wij geschikte haarmaskers.

Hair2 - Tarieven

Haarwerken & verzorging

Uw haarwerk laten reinigen, knippen of kleuren? Dan bent u bij Hair2 in Nieuwegein aan het juiste adres. Wij zijn ervaren specialisten met veel kennis over haarwerken. We behandelen uw haarwerk met zorg en aandacht. Ook geven we advies hoe u thuis het haarwerk het beste kunt verzorgen.

Wilt u meer weten over de maatwerk haarwerken en pruiken die wij aanbieden? Bekijk onze haarwerken pagina.

Hair2 - Tarieven

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op