Seborroïsch eczeem hoofdhuid behandeling

Bij Hair2 begrijpen we dat leven met seborroïsch eczeem op de hoofdhuid ontzettend vervelend kan zijn en het laatste wat u nodig heeft, is stress over een kappersbezoek.

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor de hoofdhuid en bieden behandelingen specifiek voor seborroïsch eczeem. We nodigen u uit om langs te komen voor een vrijblijvend consult.

Voor slechts €10,00 krijgt u een nauwkeurige analyse van uw hoofdhuid, een belangrijke stap in de behandeling van seborroïsch eczeem.

Afspraak maken
Hair2 - Seborroïsch eczeem behandelen

Een hoofdhuid behandeling voor seborroïsch eczeem, hoe werkt dat?

1. Maak gemakkelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op de website of bel gerust.

2. Inleidend gesprek met één van onze Hair2 specialisten. Welke ongemakkelijkheden ervaart u? Bent u al bij de huisarts of dermatoloog geweest? Etc.

3. Hoofdhuidinspectie: in een afgesloten ruimte bekijken we eerst de hoofdhuid met het blote oog. Daarna met onze Mediscope. Dit is een camera, die de hoofdhuid tot maar liefst 200x vergroot.

4. Op basis van onze bevindingen, voeren we de eerste behandeling in de salon uit. Een uitleg alleen geeft in onze ogen niet voldoende gevoel en beleving met u mee voor de kuur. Zo heeft u direct een beeld bij hoe u thuis verder kunt.

5. Start van de kuur: ons advies is om de eerste 2 weken dagelijks te kuren. Wij geven u ook een boekje mee. Zo kunt u alles thuis rustig nalezen, wat tijdens de afspraak besproken is.

6. Twee weken na onze eerste afspraak, bent u van harte welkom voor een gratis nacontrole om de voortgang te bespreken. Slaat de behandeling aan? Zijn er aanpassingen nodig? Moet de kuur verlengd worden? Etc.

Alle aandacht voor u

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop tijdens de behandeling van seborroïsch eczeem op de hoofdhuid. In een privéruimte, waar uw privacy gegarandeerd is, kunt u in alle rust uw ervaringen delen en vragen stellen.

We zetten ons in om uw bezoek bij onze salon te Nieuwegein zo comfortabel mogelijk te maken. Onze ervaren professionals weten hoe ingrijpend seborroïsch eczeem kan zijn en bieden de ondersteuning die u nodig heeft. Hier bent u in goede handen: uw welzijn is onze prioriteit.

Afspraak maken
Hair2 - Seborroïsch eczeem behandelen

Tarieven

  • Hoofdhuid analyse: €10,00*
  • Was behandeling: €5,60
  • Nacontrole: gratis

*Gratis bij afname van start producten

Hair2 - Seborroïsch eczeem behandelen

Onze producten

Wij snappen als geen ander dat een goede aanpak voor seborroïsch eczeem op de hoofdhuid essentieel is. Daarom kiezen we voor Mediceuticals producten, waar wij grote successen mee boeken.

Bij ons krijgt u niet alleen topproducten, maar ook persoonlijke hulp om zeker te zijn dat u de beste zorg krijgt voor uw huid. We werken samen aan een betere hoofdhuid en een goed gevoel.

Tijdens de gratis nacontrole horen we uiteraard graag hoe u de behandeling tot nu toe ervaart.

Afspraak maken
Hair2 - Seborroïsch eczeem behandelen

Veelgestelde vragen

Hoe ontstaat seborroïsch eczeem?
In de huid zitten duizenden kliertjes die een soort vette huidsmeer maken die de huid soepel houdt. Deze huidsmeer wordt ook wel talg genoemd. Bij seborroïsch eczeem is de samenstelling van de talg veranderd. De gistcellen vermeerderen zich hierdoor sneller. Dit kan voor irritatie van de huid zorgen.
Wat zijn de symptomen van seborroïsch eczeem?
Seborroïsch eczeem op de hoofdhuid kan verschillende symptomen vertonen, zoals:

• Schilferige, witte of gele schilfers die vaak vastzitten in het haar of op de hoofdhuid

• Rode, geïrriteerde huid onder de schilfers

• Een vettige of olieachtige hoofdhuid door overmatige productie van talg

• Jeuk, wat kan variëren van licht tot intens

• Een gevoel van strakheid op de hoofdhuid

• Soms kan seborroïsch eczeem ook haaruitval veroorzaken als gevolg van de constante ontsteking en krabben
Is seborroïsch eczeem besmettelijk?
Seborroïsch eczeem is niet besmettelijk, maar het kan wel erfelijk zijn. Echter hoeft dat niet altijd het geval te zijn. Seborroïsch eczeem kan erger worden bij stress, het dragen van mutsen/petten, droogte en kou en het gebruik van veel zeep.
Is seborroïsch eczeem goed te behandelen?
Seborroïsch eczeem op de hoofdhuid kan vervelend zijn, maar bij Hair2 behandelen we dit effectief met Mediceuticals producten. Deze dermatologische lijn is specifiek ontworpen om haar en hoofdhuid te verzorgen en te verbeteren, en is zeer succesvol in de aanpak van seborroïsch eczeem.

Met Mediceuticals creëren we een gezonde hoofdhuidomgeving die ideaal is voor het behandelen van seborroïsch eczeem. Bezoek Hair2 en laat onze specialisten u voorzien van een persoonlijk behandelplan.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op