Seborroïsch eczeem behandelen

Heeft u last van een rode huid en vettige witgele korstjes op de hoofdhuid of in het gezicht? Dan kunt u last hebben van seborroïsch eczeem. Dit is een heftigere vorm van hoofdroos. Het is een huidaandoening die vooral voorkomt in het gezicht rondom de wenkbrauwen, neus en haargrens.

In de huid zitten duizenden kliertjes die een soort vette huidsmeer maken die de huid soepel houdt. Deze huidsmeer wordt ook wel talg genoemd. Bij seborroïsch eczeem is de samenstelling van de talg veranderd. De gistcellen vermeerderen zich hierdoor sneller. Dit kan voor irritatie van de huid zorgen.

Seborroïsch eczeem is niet besmettelijk, maar het kan wel erfelijk zijn. Echter hoeft dat niet altijd het geval te zijn. Seborroïsch eczeem kan erger worden bij stress, het dragen van mutsen/petten, droogte en kou en het gebruik van veel zeep.

Voor het bestrijden van schimmels en gisten aan de hoofdhuid bent u bij Hair2 in Nieuwegein aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een seborroïsch eczeem hoofdhuid behandeling. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over de juiste haarproducten bij deze hoofdhuidaandoening.

Afspraak maken
Hair2 - Seborroïsch eczeem behandelen

Werkwijze

Last van seborroïsch eczeem? Op onze website vindt u uitleg over allerlei hoofdhuidproblemen. Van seborroïsch eczeem tot psoriasis, wij behandelen het voor u!

We werken met het merk Mediceuticals en boeken hier grote successen mee. Dit merk bevat unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen zoals seborroïsch eczeem.

Zelf de diagnose maken van wat u op het hoofd en/of gezicht hebt is vaak lastig. Daarom is het belangrijk dat wij goed kijken wat uw hoofdhuidprobleem is, eventueel met de Mediscope.

De behandeling die dan eventueel volgt kunnen wij goed in de gaten houden door middel van controles. De MediScope staat in een aparte ruimte, waar we in alle rust kunnen kijken en vaststellen wat voor hoofdhuidaandoening u heeft. Met de tool controleren we na een paar behandelingen hoe het helingsproces van het seborroïsch eczeem verloopt.

Hair2 - Seborroïsch eczeem behandelen

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op