Psoriasis hoofdhuid behandeling

Veel mensen met een vorm van psoriasis schamen zich om naar de kapper te gaan, en vermijden kappersbezoekjes liever. Dit is helemaal niet nodig. Wij van Hair2 zijn gespecialiseerd in hoofdhuid behandelingen, waaronder Psoriasis. Wees daarom niet bang om langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voor slechts €10,00 kunt u bij ons terecht voor een grondige hoofdhuidanalyse. Bij afname van startproducten voor uw behandeling, is deze analyse zelfs helemaal gratis. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Uiteraard kunt u ook onderstaand direct een afspraak inplannen met één van onze Hair2 professionals.

Afspraak maken
Hair2 - Psoriasis hoofdhuid behandeling

Een hoofdhuid behandeling voor psoriasis, hoe werkt dat?

1. Maak gemakkelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op de website of bel gerust.

2. Inleidend gesprek met één van onze Hair2 specialisten. Welke ongemakkelijkheden ervaart u? Bent u al bij de huisarts of dermatoloog geweest? Etc.

3. Hoofdhuidinspectie: in een afgesloten ruimte bekijken we eerst de hoofdhuid met het blote oog. Daarna met onze Mediscope. Dit is een camera, die de hoofdhuid tot maar liefst 200x vergroot.

4. Op basis van onze bevindingen, voeren we de eerste behandeling in de salon uit. Een uitleg alleen geeft in onze ogen niet voldoende gevoel en beleving met u mee voor de kuur. Zo heeft u direct een beeld bij hoe u thuis verder kunt.

5. Start van de kuur: ons advies is om de eerste 2 weken dagelijks te kuren. Wij geven u ook een boekje mee. Zo kunt u alles thuis rustig nalezen, wat tijdens de afspraak besproken is.

6. Twee weken na onze eerste afspraak, bent u van harte welkom voor een gratis nacontrole om de voortgang te bespreken. Slaat de behandeling aan? Zijn er aanpassingen nodig? Moet de kuur verlengd worden? Etc.

Alle aandacht voor u

Tijdens de hoofdhuid behandeling voor psoriasis heeft de professional alle aandacht voor u. De afspraak vindt plaats in een afgesloten ruimte, waarbij uw privacy wordt gewaarborgd. Hier kunt u gerust uw zorgen delen of uw vragen stellen.

Bovendien streven we ernaar om uw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Onze toegewijde professionals begrijpen de impact van psoriasis op uw dagelijks leven en zijn er om u te ondersteunen. We willen dat u zich op uw gemak voelt, terwijl we samenwerken aan een effectieve behandeling voor uw hoofdhuidaandoening.

Afspraak maken
Hair2 - Psoriasis hoofdhuid behandeling

Tarieven

  • Hoofdhuid analyse: €10,00*
  • Was behandeling: €5,60
  • Nacontrole: gratis

*Gratis bij afname van start producten

Hair2 - Psoriasis hoofdhuid behandeling

Onze producten

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste producten te kiezen voor de behandeling van psoriasis op de hoofdhuid. Wij werken met het merk Mediceuticals en boeken hier grote successen mee.

Bij Hair2 profiteert u niet alleen van hoogwaardige producten, maar ook van de geruststelling dat je met onze begeleiding de beste keuzes voor jouw huid maakt. Samen werken we aan een gezondere hoofdhuid en meer vertrouwen in jouw welzijn.

Tijdens de gratis nacontrole horen we uiteraard graag hoe u de behandeling tot nu toe ervaart.

Afspraak maken
Hair2 - Psoriasis hoofdhuid behandeling

Veelgestelde vragen

Wat is psoriasis?
Psoriasis is een chronische (hoofd)huidaandoening die kan ontstaan op de behaarde hoofdhuid. Er ontstaan dan rode plekken met witgrijze schilfering, en de huid jeukt. De oorzaken van de huidaandoening zijn immuunstoornissen, genetische afwijkingen, medicatie, infecties of stress.
Hoe weet ik of ik psoriasis heb?
Psoriasis is een hoofdhuidprobleem wat relatief makkelijk te herkennen is. Het wordt gekenmerkt door rode, korstige huidvlekjes en zilverkleurige schubbetjes.

Deze vlekjes en schubbetjes kunnen variëren veel in hoeveelheid. Sommige mensen hebben maar enkele vlekjes, terwijl dit gebied voor andere beduidend groter kan zijn.
Is psoriasis besmettelijk?
In tegenstelling tot wat velen denken, is psoriasis absoluut niet besmettelijk. Het is een fabeltje waar u zich totaal geen zorgen over hoeft te maken. In de omgang met andere mensen, maar ook tijdens de eventuele behandeling.
Hoe ontstaat psoriasis?
Psoriasis ontstaat door een verhoogde huidcelproductie. Wanneer iemand psoriasis heeft, volgroeien en slijten de huidcellen af na 3 tot 4 dagen. Ter vergelijking: bij een gezonde huid duurt dit gehele proces 28 tot 30 dagen.

Deze verhoogde huidcelproductie zorgt ervoor dat de huidcellen in overvloed worden opgebouwd. Hierdoor ontstaan de symptomen in de vorm van schilferachtige, rode vlekken.
Zijn jullie succesvol in het behandelen van psoriasis?
Jazeker, wij maken tijdens onze behandeling gebruik van producten van het merk Mediceuticals. Dit unieke, dermatologische product blijkt erg succesvol te zijn bij de behandeling van diverse hoofdhuidproblemen, waaronder psoriasis.

Jammer genoeg kunnen we met alle hoofdhuidproblemen niet de belofte doen dat deze producten de klanten helemaal verlossen van de problemen. Psioriasis is een complex hoofdhuidprobleem, die in milde en heftige vormen voorkomt.

Hierdoor kan het ook voorkomen dat de problemen verminderen, maar niet helemaal verdwijnen.

Wel voeren wij na de behandeling altijd controles uit om te checken of onze behandeling ook daadwerkelijk succesvol was voor u.

Tevens voorzien wij u van advies op het gebied van haarproducten voor thuisgebruik, om uw hoofdhuidprobleem ook op lange termijn goed te behandelen en de symptomen te minimaliseren.


Kan ik mijn hoofdhuid ook thuis goed verzorgen?
Jazeker, ook thuis kunt u door gebruik van bepaalde haarproducten uw hoofdhuid goed verzorgen. Wij geven u graag advies welke producten u het beste kunt gebruiken.
Kan ik zelf achterhalen welke hoofdhuid aandoening ik heb?
Zelf de diagnose maken van wat u op het hoofd en/of gezicht hebt is vaak lastig. Daarom is het belangrijk dat wij goed kijken wat uw hoofdhuidprobleem is, eventueel met de Mediscope.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op