Psoriasis hoofdhuid behandeling

Psoriasis is een chronische (hoofd)huidaandoening. Er ontstaan rode plekken met witgrijze schilfering, en de huid jeukt. De oorzaken van de huidaandoening zijn immuunstoornissen, genetische afwijkingen, medicatie, infecties of stress.

Het afweersysteem zet de huid aan tot een versnelde groei van de huidcellen. Bij een gezonde huid volgroeien en slijten de huidcellen af na 28-30 dagen, bij iemand met psoriasis gebeurt dit na 3-4 dagen. Omdat de huidcellen dan nog niet volgroeid zijn hopen ze zich op en ontstaan er schilferachtige rode plekken.

Veel mensen met psoriasis schamen zich om naar de kapper te gaan, en vermijden kappersbezoekjes liever. Dit is helemaal niet nodig. Wij van Hair2 zijn gespecialiseerd in hoofdhuidaandoeningen als psoriasis. Wees daarom niet bang om langs te komen voor een adviesgesprek.

Ook kunt u thuis door gebruik van bepaalde haarproducten uw hoofdhuid goed verzorgen. Wij geven u graag advies welke producten u het beste kunt gebruiken.

Gun uzelf verbetering van de huid. Maak een afspraak met één van onze Hair2 professionals en zie direct verbetering van uw hoofdhuid. We zorgen ervoor dat u met een goed gevoel onze salon verlaat.

Afspraak maken
Hair2 - Psoriasis hoofdhuid behandeling

Werkwijze

Last van psoriasis? Op onze website vindt u uitleg over allerlei hoofdhuidproblemen. Van psoriasis tot haaruitval bij chemotherapie, wij behandelen het voor u!

We werken met het merk Mediceuticals en boeken hier grote successen mee. Dit merk bevat unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen zoals psoriasis.

Zelf de diagnose maken van wat u op het hoofd en/of gezicht hebt is vaak lastig. Daarom is het belangrijk dat wij goed kijken wat uw hoofdhuidprobleem is, eventueel met de Mediscope.

De behandeling die dan eventueel volgt kunnen wij goed in de gaten houden door middel van controles. De MediScope staat in een aparte ruimte, waar we in alle rust kunnen kijken en vaststellen wat uw voor hoofdhuidaandoening u heeft. Met de tool controleren we na een paar behandelingen hoe het helingsproces van psoriasis verloopt.

Hair2 - Psoriasis hoofdhuid behandeling

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op