Kappersabonnement

Voor een vast laag bedrag per maand naar de kapper? Hair2 biedt u drie keuze mogelijkheden bij het afsluiten van een kappersabonnement. Hierbij kunt u uw haar laten knippen, kleuren drogen en/of föhnen voor een vast bedrag per maand. Voor iedereen die er het hele jaar goed en verzorgd uit wil zien.

Gaat u gemiddeld om de 5 à 6 weken naar de kapper? Sluit dan een kappersabonnement van Hair2 af! Elk abonnement heeft een vast bedrag, waardoor u geen onverwachtse kosten heeft en u zoals u gewend bent kunt langskomen. Bespaar dus kosten met het abonnement van Hair2, het abonnement voor slimme consumenten. Onverwachts een feestje, sollicitatie of afspraakje? U bent altijd welkom! Het Hair2 abonnement is voor de slimme consument.

Onze stylisten bepalen samen met u welk type abonnement het beste bij u past. De abonnementen zijn volledig op uw wensen afgestemd, zodat uw haren er goed uit zien het hele jaar door en u kunt genieten van de kapper het hele jaar door. De minimale looptijd van een abonnement is 12 maanden. Daarna loopt het abonnement door, tot wederopzegging middels een brief of mail, met een opzegtermijn van 1 maand.

Wilt u meer informatie over de inhoud van de abonnementen en de abonnementsduur? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij leggen u het graag uit in de Hair2 kapsalon in Nieuwegein.

Aanvragen Abonnement
Hair2 - Knippen
Knippen

€26,00

Dit abonnement is inclusief:
  • Knippen
Met het kappersabonemment Knippen van Hair2 kunt u uw haren laten knippen door onze stylisten.

Dit abonnement is ideaal voor mensen die er graag altijd verzorgd uit willen zien. U kunt het gehele jaar door uw haar laten knippen bij Hair2.
Aanvragen Abonnement
Hair2 - Kleuren
Kleuren

€38,00

Dit abonnement is inclusief:
  • Kleuren
Met het kappersabonemment Kleuren van Hair2 kunt u uw haren laten kleuren.

Dit abonnement is ideaal voor mensen die er graag verzorgd uitzien en waarbij last minute afspraken niet ongebruikelijk zijn. Na een bezoek ziet u er weer stralend uit! U kunt het hele jaar door uw haar laten kleuren bij Hair2.
Aanvragen Abonnement
Hair2 - Kleuren & Stylen
Kleuren & Stylen

€48,50

Dit abonnement is inclusief:
  • Kleuren
  • Drogen
  • Stylen
Met het kappersabonnement Kleuren & Stylen van Hair2 heeft u het gehele jaar een prachtige haarkleur. Hierdoor heeft u geen last meer van zichtbare uitgroei.

Onze stylisten kleuren uw haar met professionele producten. Zo ziet uw haarkleur er altijd mooi en gezond uit, zonder dat u last heeft van uitgroei.
Aanvragen Abonnement
Hair2 - Föhnen
Föhnen

€118,75

Dit abonnement is inclusief:
  • Föhnen (1x per week)
Met het kappersabonnement Föhnen van Hair2 kunt u wekelijks uw haar professioneel laten föhnen door onze stylisten.

Uw kapsel laten föhnen in onze salon zorgt voor zijdezacht en pluisvrij haar bij elk haartype. Binnen 30 minuten geniet u van een stralend een compleet verzorgd kapsel.
Aanvragen Abonnement

Veelgestelde vragen

Wat zit er in een abonnement inbegrepen?
De abonnementhouder kan in frequentie beperkt gebruik maken van de diensten die vallen onder het type abonnement, zoals omschreven op het inschrijfformulier behorende bij het abonnement, onder voorbehoud dat de gezonde haarkwaliteit gewaarborgd blijft, hetgeen ter beoordeling is van de medewerkers van Hair2.
Alle behandelingen worden bijgehouden in het computersysteem van Hair2.

Een abonnement kan niet gecombineerd worden met andere acties of externe boekingsvormen.
Hoe lang moet ik een abonnement afnemen?
Een abonnement wordt aangegaan voor de duur van minimaal 1 jaar vanaf de ingangsdatum op het inschrijfformulier en wordt na 1 jaar automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Opzegging abonnement door abonnementhouder na 1 jaar dient via het formulier onderaan de pagina, schriftelijk of per e-mail rechtstreeks bij Hair2 info@hair2.nl ingediend te worden, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?
Wanneer u bij uw abonnement een ander abonnement wilt toevoegen kan dat op ieder moment.

Wanneer u een ander abonnement wenst dan zullen we kijken naar de looptijd van uw abonnement. U gaat uw abonnement aan voor minimaal 1 jaar daarna is deze maandelijks opzegbaar / te wijzigen.

Let op ook bij wijziging geldt u gaat het aan voor minimaal 1 jaar.
Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?
Dit kunt u bij Hair2 doorgeven. I.v.m. privacy graag ter plaatse in de salon en niet per e-mal.
Kan ik een abonnement ook cadeau doen?
Ja dat kan, u geeft het abonnement cadeau voor minimaal 1 jaar.
Kan ik ook meerdere abonnementen afnemen?
Ja dat kan, we kijken graag samen met u welke combinatie van abonnementen het beste bij u past.
Krijgen we gezinskorting?
Nee. Er zijn vele abonnementen waarmee ieder zijn haar voordeel mee kan doen.
Hoe vaak mag je komen met een abonnement?
U gaat een knip abonnement aan als u geregeld uw haar laat knippen. Bijvoorbeeld voor de heren u laat nu om de 3/4/5 weken uw haar knippen. Met een abonnement kunt u na 2 weken langskomen voor uw contouren, zo kijken we samen met u wat voor u de beste optie is om te komen om uw kapsel strak en netjes te houden.

Dames u komt om de 5-6 weken, maar wil toch de nek, piekjes en of de pony tussendoor laten knippen. Dit kan dan gemakkelijk met een abonnement.

Bij kleuren u komt eens per maand 4-5 weken voor uw uitgroei. Met een abonnement mag u ook tussendoor langskomen om even de voorcontour/scheiding bij te werken.

Voor föhn abonnement geldt dat u 1 x per week mag komen om uw haar te wassen en föhnen/ watergolf.

Abonnement opzeggen

  • *Het abonnement is na 12 maanden opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Hair2 - Neem contact op