Hoofdroos behandelen

Hoofdroos is een veelvoorkomend probleem waar velen zich voor schamen, vooral als het gaat om een bezoek aan de kapper. Bij Hair2 begrijpen we deze zorgen en zijn we gespecialiseerd in het behandelen van hoofdroos om u weer zelfverzekerd te laten voelen.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend consult om de eerste stap te zetten naar een gezonde hoofdhuid. Voor slechts €10,00 kunt u bij ons een uitgebreide hoofdhuidanalyse ondergaan, essentieel voor het effectief behandelen van hoofdroos. Deze analyse is gratis bij de aankoop van onze startproducten voor uw behandeling.

We delen hieronder graag meer informatie over onze behandelmethoden. Uiteraard kunt u onderstaand ook direct een afspraak maken: u bent van harte welkom in onze salon!

Afspraak maken
Hair2 - Hoofdroos behandelen

Hoofdroos laten behandelen bij Hair2, hoe werkt dat?

1. Maak gemakkelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op de website of bel gerust.

2. Inleidend gesprek met één van onze Hair2 specialisten. Welke ongemakkelijkheden ervaart u? Bent u al bij de huisarts of dermatoloog geweest? Etc.

3. Hoofdhuidinspectie: in een afgesloten ruimte bekijken we eerst de hoofdhuid met het blote oog. Daarna met onze Mediscope. Dit is een camera, die de hoofdhuid tot maar liefst 200x vergroot.

4. Op basis van onze bevindingen, voeren we de eerste behandeling in de salon uit. Een uitleg alleen geeft in onze ogen niet voldoende gevoel en beleving met u mee voor de kuur. Zo heeft u direct een beeld bij hoe u thuis verder kunt.

5. Start van de kuur: ons advies is om de eerste 2 weken dagelijks te kuren. Wij geven u ook een boekje mee. Zo kunt u alles thuis rustig nalezen, wat tijdens de afspraak besproken is.

6. Twee weken na onze eerste afspraak, bent u van harte welkom voor een gratis nacontrole om de voortgang te bespreken. Slaat de behandeling aan? Zijn er aanpassingen nodig? Moet de kuur verlengd worden? Etc.

Alle aandacht voor u

Bij het behandelen van hoofdroos zorgen onze professionals ervoor dat u centraal staat gedurende het hele proces. Uw afspraak voor de behandeling vindt plaats in een privéruimte, waar we uw privacy volledig respecteren. Dit geeft u de vrijheid om openlijk uw zorgen te uiten en al uw vragen te stellen.

We zetten ons in om uw bezoek aan onze salon in Nieuwegein zo aangenaam mogelijk te maken. Onze ervaren specialisten begrijpen de invloed van hoofdroos op uw welzijn en staan klaar om u de nodige ondersteuning te bieden. Ons doel is om u een comfortabele ervaring te bieden, terwijl we samen een effectieve oplossing vinden voor uw hoofdhuidprobleem.

Hair2 - Hoofdroos behandelen

Tarieven

  • Hoofdhuid analyse: €10,00*
  • Was behandeling: €5,60
  • Nacontrole: gratis

*Gratis bij afname van start producten

Hair2 - Hoofdroos behandelen

Onze producten

Bij Hair2 zijn we gespecialiseerd in het behandelen van hoofdroos. Daarom weten wij als geen ander hoe cruciaal het is om de juiste producten voor uw specifieke situatie te selecteren. Onze ervaring met het merk Mediceuticals heeft bewezen effectief te zijn in de strijd tegen hoofdroos.

U geniet bij ons niet alleen van topkwaliteit producten, maar ook van de zekerheid dat u onder onze begeleiding de optimale keuze maakt voor uw hoofdhuidbehandeling. Samen zetten we stappen naar een gezondere hoofdhuid en een zelfverzekerder gevoel over uw welzijn.

We waarderen uw feedback enorm en tijdens de gratis nacontrole afspraak bespreken we graag uw ervaringen met de behandeling tot nu toe.

Hair2 - Hoofdroos behandelen

Veelgestelde vragen

Wat is hoofdroos?
Hoofdroos is een aandoening waarbij er kleine witte schiltertjes op de hoofdhuid en in de haren zitten. Hoofdroos komt vaak voor en het is geen ernstige aandoening. Ook is het geen teken van een slechte gezondheid en er bestaat geen verband tussen hoofdroos en haaruitval.
Hoe ontstaat hoofdroos?
Hoofdroos ontstaat wanneer de cellen van de hoofdhuid zich versneld vernieuwen. Normaal gebeurt dit proces om de 14 dagen, maar bepaalde factoren kunnen dit proces sterk versnellen. Denk hierbij aan factoren zoals stress, een droger klimaat of het gebruik van verkeerde shampoo.

Door het versnelde proces laten ook veel meer cellen zich los van de hoofdhuid. Hierdoor ontstaan de kleine schilfertjes, die kenmerkend zijn voor hoofdroos.
Hoe weet ik of ik hoofdroos heb?
Het is vaak moeilijk om zelf vast te stellen of u wel of geen hoofdroos heeft. Daarom zal Hair2 deze diagnose voor haar rekening nemen, zodat we met zekerheid kunnen bepalen van welk hoofdhuidprobleem u last heeft.

Eventueel maken wij hierbij gebruik van een Mediscope. Dit gebeurt allemaal in een aparte ruimte, want wij respecteren en waarborgen uw privacy.
Zijn jullie succesvol in het behandelen van hoofdroos?
Wij zijn zeker succesvol in het behandelen van hoofdroos. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat gewone anti-roos shampoo geen effectief middel is om hoofdroos mee te behandelen.

Daarom maken wij gebruik van het merk Mediceuticals om uw hoofdroos professioneel te behandelen. Uw haar en hoofdhuid blijft met deze behandeling ook in optimale conditie.

Bovendien voeren wij ook controles uit na de behandeling om u de bevestiging en geruststelling te geven dat uw hoofdhuidprobleem naar wens behandeld is.
Bestaat er een verband tussen hoofdroos en haaruitval?
Nee, er bestaat geen direct verband tussen hoofdroos en haaruitval. Wel kunt u door het krabben de haarwortels verzwakken. Hierdoor kunt u op den duur last krijgen van haaruitval.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op