Hoofdroos behandelen

Hoofdroos is een aandoening waarbij er kleine witte schiltertjes op de hoofdhuid en in de haren zitten. Hoofdroos komt vaak voor en het is geen ernstige aandoening. Ook is het geen teken van een slechte gezondheid en er bestaat geen verband tussen hoofdroos en haaruitval.

Maar hoe ontstaat hoofdroos? Omdat de cellen van de hoofdhuid steeds vernieuwen, laten oude cellen zich los van de huid. Wanneer u last heeft van hoofdroos vernieuwen deze cellen zich twee keer zo snel dan normaal. Daardoor is er een dubbel aantal cellen die loslaten van de hoofdhuid. Zo ontstaan de schilfertjes.

Omdat ook de kliertjes in de huid harder gaan werken, komt er meer talg en vet op de hoofdhuid. Dit kan jeuk veroorzaken.

Wij begrijpen dat u het vervelend vindt dat de schilfertjes zichtbaar zijn op de hoofdhuid en in de haren. U kunt hoofdroos laten behandelen bij Hair2 in Nieuwegein. Maak een afspraak met onze stylisten of bel ons voor meer informatie.

Afspraak maken
Hair2 - Hoofdroos behandelen

Werkwijze

Last van hoofdroos? Op onze website vindt u uitleg over allerlei hoofdhuidproblemen. Van hoofdroos tot seborrisch eczeem, wij behandelen het voor u.

Met een gewone shampoo is de hoofdroos vaak niet goed te behandelen. Wij werken met het merk Mediceuticals en boeken hier grote successen mee. Dit merk bevat unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen zoals hoofdroos.

Zelf de diagnose maken van wat u op het hoofd en/of gezicht hebt is vaak lastig. Daarom is het belangrijk dat wij goed kijken wat uw hoofdhuidprobleem is, eventueel met de Mediscope.

De behandeling die dan eventueel volgt kunnen wij goed in de gaten houden door middel van controles. De MediScope staat in een aparte ruimte, waar we in alle rust kunnen kijken en vaststellen wat voor hoofdhuidaandoening u heeft. Met de tool controleren we na een paar behandelingen hoe het helingsproces van de hoofdroos verloopt.

Hair2 - Hoofdroos behandelen

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op