Droge hoofdhuid behandelen

Het behandelen van een droge hoofdhuid kan een uitdaging zijn, maar bij Hair2 begrijpen we als geen ander hoe essentieel de juiste zorg is.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend consult om de eerste stappen naar herstel te zetten. Voor een toegankelijke prijs van slechts €10,00 bieden wij een diepgaande analyse van uw hoofdhuid, een cruciale stap in het effectief behandelen van een droge hoofdhuid.

Deze kosten worden niet in rekening gebracht wanneer u onze aanbevolen producten voor de behandeling aanschaft. Ontdek op deze pagina meer over onze aanpak. Of plan meteen een afspraak in met één van onze toegewijde Hair2 professionals, die klaarstaan om u te helpen bij het herstellen van de gezondheid van uw hoofdhuid.

Afspraak maken
Hair2 - Droge hoofdhuid behandelen

Een droge hoofdhuid laten behandelen bij Hair2, hoe werkt dat?

1. Maak gemakkelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op de website of bel gerust.

2. Inleidend gesprek met één van onze Hair2 specialisten. Welke ongemakkelijkheden ervaart u? Bent u al bij de huisarts of dermatoloog geweest? Etc.

3. Hoofdhuidinspectie: in een afgesloten ruimte bekijken we eerst de hoofdhuid met het blote oog. Daarna met onze Mediscope. Dit is een camera, die de hoofdhuid tot maar liefst 200x vergroot.

4. Op basis van onze bevindingen, voeren we de eerste behandeling in de salon uit. Een uitleg alleen geeft in onze ogen niet voldoende gevoel en beleving met u mee voor de kuur. Zo heeft u direct een beeld bij hoe u thuis verder kunt.

5. Start van de kuur: ons advies is om de eerste 2 weken dagelijks te kuren. Wij geven u ook een boekje mee. Zo kunt u alles thuis rustig nalezen, wat tijdens de afspraak besproken is.

6. Twee weken na onze eerste afspraak, bent u van harte welkom voor een gratis nacontrole om de voortgang te bespreken. Slaat de behandeling aan? Zijn er aanpassingen nodig? Moet de kuur verlengd worden? Etc.

Alle aandacht voor u

Tijdens de behandeling van een droge hoofdhuid bij Hair2, krijgt u alle persoonlijke aandacht die u verdient. Uw afspraak vindt plaats in een privéruimte om uw comfort en privacy te verzekeren. Dit is de ideale gelegenheid om eventuele zorgen te uiten of vragen te stellen over het behandelen van uw droge hoofdhuid.

We zetten ons in om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Onze deskundige professionals begrijpen hoe een droge hoofdhuid uw welzijn kan beïnvloeden en bieden ondersteuning op maat. Ons doel is dat u zich volledig op uw gemak voelt, terwijl we samen een oplossing vinden voor het behandelen van uw droge hoofdhuid.

Hair2 - Droge hoofdhuid behandelen

Tarieven

  • Hoofdhuid analyse: €10,00*
  • Was behandeling: €5,60
  • Nacontrole: gratis

*Gratis bij afname van start producten

Hair2 - Droge hoofdhuid behandelen

Onze producten

Bij Hair2 zijn we experts in het selecteren van de optimale producten voor het behandelen van een droge hoofdhuid. Onze ervaring met het gerenommeerde merk Mediceuticals heeft aangetoond dat we aanzienlijke verbeteringen kunnen bereiken in de gezondheid van de hoofdhuid.

U geniet niet alleen van onze premium producten, maar ontvangt ook persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat u de beste beslissingen neemt voor de verzorging van uw droge hoofdhuid. Ons doel is om samen te werken aan een verbeterde hoofdhuidconditie, wat zal bijdragen aan uw algemene welzijn en zelfvertrouwen.

We waarderen uw feedback zeer en nodigen u uit voor een gratis nacontrole om uw ervaringen met de behandeling te delen en de voortgang van uw droge hoofdhuid te evalueren.

Afspraak maken
Hair2 - Droge hoofdhuid behandelen

Veelgestelde vragen

Wat is een droge hoofdhuid?
Een droge hoofdhuid komt vaak voor en betekent simpelweg dat de huid van je hoofd niet genoeg vocht heeft. Dit kan ervoor zorgen dat je huid geïrriteerd raakt, gaat schilferen en jeukt. Het is een ongemakkelijk gevoel, omdat de huid strak en droog aanvoelt, waardoor het soms lastig is om niet aan je hoofd te krabben.
Hoe ontstaat een droge hoofdhuid?
Een droge hoofdhuid kan vele oorzaken hebben, zoals het gebruik van verkeerde shampoo, een laag vochtgehalte en veroudering van de huid. Maar ook stress kan ervoor zorgen of bepaalde voeding en hoe u woont ziet u terug in de huidconditie.
Wat zijn symptomen van een droge hoofdhuid?
Een droge hoofdhuid bezorgt u letterlijk de kriebels. U krijgt het gevoel dat de hoofdhuid strak staat en jeuk. Hoe erg uw hoofdhuid ook jeukt, probeer niet te krabben! Hierdoor krijgt u schilfertjes en een gevoelige huid.

Dit kan resulteren in een schilferige hoofdhuid. De juist verzorging en producten, die wij gebruiken tijdens onze behandelingen, kunnen ervoor zorgen dat de hoofdhuid weer gezond wordt.
Is een droge hoofdhuid goed te behandelen?
Hoewel een droge hoofdhuid een veelvoorkomend probleem is, is het wel goed te behandelen.

We werken met het merk Mediceuticals en boeken hier grote successen mee. Dit merk bevat unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen, zoals een droge hoofdhuid.

Maak een afspraak met één van onze specialisten, of kom langs in de kapsalon van Hair2 voor deskundig advies.
Kan ik zelf achterhalen welke hoofdhuid aandoening ik heb?
Zelf de diagnose maken van wat u op het hoofd en/of gezicht hebt is vaak lastig. Daarom is het belangrijk dat wij goed kijken wat uw hoofdhuidprobleem is, eventueel met de Mediscope.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op