Droge hoofdhuid behandelen

Een droge en jeukende hoofdhuid is een van de meest voorkomende problemen. U kunt bij Hair2 in Nieuwegein terecht voor een gespecialiseerde kappersbehandeling tegen een droge en jeukende hoofdhuid.

Maar wat is de oorzaak van een droge hoofdhuid en hoe herkent u het? Een droge hoofdhuid kan vele oorzaken hebben, zoals het gebruik van verkeerde shampoo, een laag vochtgehalte en veroudering van de huid. Maar ook stress kan ervoor zorgen of bepaalde voeding en hoe u woont ziet u terug in de huidconditie.

Een droge hoofdhuid bezorgt u letterlijk de kriebels. U krijgt het gevoel dat de hoofdhuid strak staat en jeuk. Hoe erg uw hoofdhuid ook jeukt, probeer niet te krabben! Hierdoor krijgt u schilfertjes en een gevoelige huid. Wat kan resulteren in een schilferige hoofdhuid. De juist verzorging en producten die wij gebruiken tijdens onze behandelingen kan er voor zorgen dat de hoofdhuid weer gezond wordt.

Hoewel een droge hoofdhuid een veelvoorkomend probleem is, is het wel goed te behandelen. Maak een afspraak met één van onze specialisten, of kom langs in de salon van Hair2 voor deskundig advies.

Afspraak maken
Hair2 - Droge hoofdhuid behandelen

Werkwijze

Last van een droge hoofdhuid? Op onze website vindt u uitleg over allerlei hoofdhuidproblemen. Van een droge hoofdhuid tot parelziekte, wij behandelen het voor u!

We werken met het merk Mediceuticals en boeken hier grote successen mee. Dit merk bevat unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen zoals een droge hoofdhuid.

Zelf de diagnose maken van wat u op het hoofd en/of gezicht hebt is vaak lastig. Daarom is het belangrijk dat wij goed kijken wat uw hoofdhuidprobleem is, eventueel met de Mediscope.

De behandeling die dan eventueel volgt kunnen wij goed in de gaten houden door middel van controles. De MediScope staat in een aparte ruimte, waar we in alle rust kunnen kijken en vaststellen wat voor hoofdhuidaandoening u heeft. Met de tool controleren we na een paar behandelingen hoe het helingsproces van de droge hoofdhuid verloopt.

Hair2 - Droge hoofdhuid behandelen

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op