Jon Renau Pruiken

Het merk Jon Renau is uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau gaat u weer vol vertrouwen de deur uit en zal niemand door hebben dat u een haarwerk draagt. Het enige wat men zal opmerken is dat uw haar fantastische zit!

Voor elke fase van haarverlies is er een pruik of haarstuk van het merk Jon Renau. De pruiken en haarstukken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, haartypes en stijlen. Iedere look is mogelijk met de premium collecties van dit topmerk.

Hair2 - Jon Renau

Haartypes

Wij bieden de unieke pruiken en haarwerken van Jon Renau aan in verschillende haartypen. Met andere woorden, voor zowel synthetische pruiken als pruiken van echt haar bent u bij Hair2 aan het juiste adres. Door deze ruime keuze zit er altijd wel een type bij wat past bij uw wensen.

Echt haar (Human hair) ziet er natuurlijk uit en geeft veel stylingsmogelijkheden. Wij bieden zowel European human hair als Remy human hair aan van het kwaliteitsmerk Jon Renau. Deze premium pruiken en haarwerken geven u een natuurlijke uitstraling. Remy human hair is de beste kwaliteit in graden van echt mensen haar. European human hair is gemaakt van 100% exclusief Europees haar.

De synthetische haarwerken van Jon Renau zijn bijna niet van het echte haar te onderscheiden. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en zien er natuurlijk uit. De heat resistant synthetische haarwerken zijn bestendig tegen hitte, en ideaal voor verschillende stylingsmogelijkheden.

Hair2 - Jon Renau

Alle soorten stijlen

Het merk Jon Renau heeft altijd wel een stijl die bij u past. Wilt u volumeus haar en krullen, of juist glanzend stijl haar? Liever een pixie, een bob, of lang haar met laagjes? U heeft de keuze uit alle soorten stijlen, gemaakt van premium haarkwaliteit.

Grandeur collectie

De Grandeur heeft prachtige lange haren en is uitermate geschikt voor de veeleisende consument. Het Hand Selected European hair van deze kostbare, exclusieve collectie behoort tot het beste haar ter wereld. De Grandeur is beschikbaar in een haarlengte van 40 tot 53 cm in 5 unieke kleuren.

Hair2 - Jon Renau

Natuurlijke kleuren

De uitstekende kleuren van Jon Renau zijn een meertonige menging om zo de levendige, natuurlijke glans van gezond haar na te bootsen. We bieden verscheidene kleuropties aan om elke vrouw de look te geven die ze wil.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het merk Jon Renau dan kunt u altijd bij ons terecht. Twijfel vooral niet en neem contact met ons op zodat onze specialist u verder kan helpen in het proces.

Contact opnemen
Hair2 - Jon Renau

Bekijk ook onze andere merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken. Zo werken we ook met Follea, Gisela Mayer, Ellen Wille en Infix Hair.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Ellen Wille

Ellen Wille bestaat al ruim 50 jaar en is een toonaangevend merk in de haarwerkenbranche. Hun passie voor perfectie en unieke ontwerpen komt terug in elk aspect, van vezel tot kleur tot pasvorm. Kortom, topkwaliteit gegarandeerd!

Pruiken- en haarwerk merk Infix Hair

Bij InFix Hair gaat aan elk haarwerk een zorgvuldige handmatige selectie vooraf. Europees onbehandeld haar wordt nauwgezet gescreend en gekozen. Deze cruciale selectie zorgt voor een natuurlijk haarwerk dat perfect bij je past.

Hair2 - Jon Renau
Hair2 - Jon Renau
Hair2 - Jon Renau
Hair2 - Jon Renau

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op