Bel mij
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht
Afspraak maken
  *
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht

Psoriasis

Rode plekken zilverachtige witte schilfers. Laag schilfers is wit en droog. Vaak ook te vinden op de rest van het lichaam met name haargrens, ellenbogen, knieën, handen en voeten. Mogelijk ook verandering in nagels. Psoriasis is een chronische ontstekingsziekte van de huid. Het afweersysteem zet de huid aan tot een versnelde groei van de huidcellen. Bij een gezonde huid volgroeien en slijten de huidcellen af na 28-30 dagen, bij iemand met psoriasis gebeurt dit na 3-4 dagen. Omdat na 3-4 dagen de huidcellen nog niet volgroeid zijn hopen ze zich op tot schilferachtige plekken. Onder de opgehoopte huidschilfers zit altijd een ontsteking. Omdat psoriasis een immuunziekte is die alleen de eigen huid aantast is het niet bemettelijk. Psoriasis kan niet verholpen worden maar wat je wel met de juiste producten kan bereiken is dat de schilferige plekken schoon worden en de ontstekingen weg gaan.

De diagnose zelf maken van wat je op het hoofd en/of gezicht hebt is vaak lastig, daarom is het belangrijk om goed te laten kijken door ons met eventueel de MediScope. De behandeling die dan eventueel volgt kunnen wij goed in de gaten houden met bv controles. De MediScope is ook een goede controle om na een paar behandelingen te kijken hoe het helingsproces verloopt. MediScope staat in een aparte ruimte waar we in alle rust samen kunnen kijken en kunnen vaststellen wat voor hoofdhuid aandoening u heeft.

 

Mijn ervaringen met Mediceuticals

Begin 2016 kwam ik bij Mariëlle van Hair2 terecht vanwege behoorlijk heftige psoriasis klachten op mijn hoofdhuid. In de periode daaraan voorafgaand had ik meerdere keren een ontsteking op mijn hoofdhuid gehad en door de psoriasis waren er flinke plekken met schilfertjes ontstaan. Door de ontstekingen was mijn haar behoorlijk uitgevallen en door de psoriasis groeide er geen nieuw haar aan.
In eerste instantie kwam ik daarom voor een (hopelijk tijdelijk) haarstukje naar Mariëlle. Dat haarstukje is er gekomen en daar was ik op dat moment heel blij mee. Maar daarnaast adviseerde Mariëlle me ook om de shampoo en kleuring van Mediceuticals te gebruiken. Er was een lijn die echt specifiek voor deze klachten was. In het kader van ‘baat het niet, dan schaadt het ook niet’ (ik had al heel veel geprobeerd, mede via de dermatoloog, maar helaas zonder resultaat) ben ik de producten van Mediceuticals gaan gebruiken.
En wat bleek? Het werkte écht, er was al snel resultaat! Mijn hoofdhuid werd rustiger en tot op de dag van vandaag (3 jaar later) heb ik geen ontsteking meer aan mijn hoofdhuid gehad. Langzaamaan werden de schilfers ook minder en kreeg mijn haar weer de gelegenheid om (aan) te groeien. Nu ben ik al geruime tijd ‘schilfer’vrij en is de psoriasis goed onder controle. Het haarstukje is ook niet meer nodig. Ik ben dus erg blij met de producten van Mediceuticals!

Openingstijden

 • di
  09:00 - 18:00
 • wo
  09:00 - 20:00
 • do
  09:00 - 18:00
 • vr
  09:00 - 20:00
 • za
  08:00 - 17:00

contactgegevens

 • Hair2
 • Winkelcentrum
 • Galecop 2
 • 3437 JV Nieuwegein

logo1 logo2 logo3 logo4 logo5