Hairweaves voor dun haar

Er zijn steeds meer vrouwen met dunner wordend haar. Dit heeft soms een natuurlijke oorzaak, maar kan ook een medische oorzaak hebben. Bij veel vrouwen ontstaat hierdoor de behoefte om het haar langer of voller te maken. Hairweaving blijkt vaak dé oplossing te bieden voor vrouwen, die last hebben van dunner wordend of breekbaar haar.

Daarnaast kunnen er ook vaak gewilde glamourlooks mee worden gecreëerd, wat deze methode van weaven geschikt maakt voor iedereen.

Hairweaving is niet nieuw, maar het merk dat wij gebruiken (Yell Hair) onderscheidt zich niet alleen in de kwaliteit van het haar zelf. Ook vooral in de kunst van het weaven. Het duurzame weefsysteem versmelt moeiteloos met het eigen haar en biedt daarom ultiem comfort. Het zit niet te strak op de hoofdhuid, het gewicht wordt gelijkmatig wordt verdeeld en het valt bovendien ook niet op!

Afspraak maken
Hair2 - Hair weave dun haar

Hairweaves van topkwaliteit

 • 100% natuurlijk
 • Uitsluitend jong, sterk en gevoed haar
 • Gereinigd en gekleurd zonder chemicaliën
 • Zorgvuldig samengesteld
 • Natuurgetrouwe haartextuur

De weaves van YELL Hair zijn 100% natuurlijk en van onbetwiste topkwaliteit. De hairweaves bestaan uitsluitend uit jong, sterk haar dat optimaal is gevoed. Om alle voedingsstoffen te behouden en het gebruik van schadelijke chemicaliën te voorkomen, wordt bij het reinigen en kleuren gebruik gemaakt van milde fruitzuren. Daarnaast zijn alle haren even lang en liggen ze in dezelfde richting.

Keuze uit 21 prachtige kleuren

Met het merk YELL Hair bieden wij een uitgebreide selectie van 21 schitterende kleuren aan, die eindeloos kunnen worden samengevoegd voor een natuurlijk resultaat. Dankzij het unieke weefsysteem en de overeenkomstige haarstructuur versmelt de weave naadloos met het eigen haar. Het comfort zorgt er daarnaast voor dat veel klanten van hun vollere haardos genieten en daarbij bijna vergeten dat ze een weave dragen.

Hair2 - Hair weave dun haar

100% natuurlijke look

Bij onze hairweaves voor dun haar voelt het echt alsof het YELL Hair onderdeel is van jouw eigen haar. Dit zorgt voor een mooie en natuurlijke look, die bij vele klanten in onze salon al naar alle tevredenheid is gerealiseerd.

 • Geen gebruik van lijm of chemicaliën
 • Geen streepjes of strengetjes zichtbaar
 • Ideale manier om je haar comfortabel langer of voller te maken

Altijd maatwerk

De gebruikte techniek om de hairweaves voor dun haar te zetten, is écht handwerk. Onze experts zijn gespecialiseerd in haarstukken voor vrouwen. Zij schatten in wat de gewenste dikte van een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan kan worden bevestigd.

De sterkte van jouw haar bepaalt mede hoeveel banen YELL Hair worden toegevoegd. In sommige gevallen is één baan al voldoende, bij wat sterker haar kan het mogelijk zijn om bijvoorbeeld vijf banen toe te voegen.

Hair2 - Hair weave dun haar

Tenminste 6 maanden plezier

Als u zorgvuldig met de hairweaves omgaat, kunt u tenminste 6 maanden plezier hebben van het haar. In ons wasvoorschrift delen wij graag verzorgingsadviezen met u, om de levensduur en kwaliteit van het haar zo lang mogelijk te behouden.

U bent van harte welkom in onze salon

Wij nodigen u uit om de wereld van hairweaving voor dun haar te ontdekken en te vertrouwen op ons team om een prachtige en comfortabele haaroplossing voor u te creëren. Laat ons uw zelfvertrouwen versterken en uw natuurlijke schoonheid accentueren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Afspraak maken
Hair2 - Hair weave dun haar

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

 • Filter
 • Alles
 • Haarwerken
 • Kapsalon
Hair2 - Haarwerken - Anoniem ervaring
- Haarwerken - Anoniem

Altijd gezellig en vertrouwd bij jullie, zelfs nu ik al een half jaar in Hoofddorp woon blijf ik nog steeds bij Hair2 komen. Gelukkig vanaf december weer terug naar Nieuwegein. .... Lees meer

- Anoniem

Een gelukkig mens, zo fantastisch geholpen. Zonder dat je het gevoel hebt dat je het haarstuk MOET kopen wordt er ontzettend goed geluisterd meegedacht naar wat je wensen zijn..... Lees meer

- Maja
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem
Hair2 - Haarwerken - Anoniem ervaring
- Haarwerken - Anoniem

Wat heb ik een fijn adres gevonden voor een nieuw haarwerk. Wat een fijne kapsalon. Marielle heeft me erg goed geholpen en je merkt ook dat ze echt weet waar ze het over heeft.

.... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op