Een haarwerk bij haaruitval

Haaruitval kan vele oorzaken hebben en in sommige gevallen zo ernstig zijn dat het uw sociale leven en zelfbeeld aantast. Op deze momenten zijn wij er voor u om naar de oorzaak en een passende oplossing te zoeken. Haarwerken en haarstukjes kunnen namelijk vaak een uitkomst bieden en uw zelfvertrouwen weer een boost geven. Belangrijk is dat we een goede diagnose stellen en we uiteindelijk voor een oplossing kiezen waarbij u zich fijn voelt.

Vertrouwd een diagnose stellen

Er dient allereerst een juiste diagnose gesteld te worden over uw vorm van haaruitval. Dit is zelf vaak lastig te doen en daarom hebben wij de MediScope. Met de mediScope kunnen we een goede diagnose stellen en controleren hoe het helingsproces verloopt. De MediScope staat in een aparte ruimte omdat ook wij begrijpen dat haaruitval niet voor iedereen prettig is. In deze ruimte kunnen we in alle rust samen kijken en vaststellen wat voor hoofdhuid aandoening u heeft.

Wij gaan graag met u op zoek naar de oorzaak en de juiste behandelmethode.

Afspraak maken
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Verschillende vormen van haaruitval

Alopecia Diffusa

Bij alopecia diffusa is er gelukkig enkel sprake van tijdelijk haarverlies en zal dit op langer termijn weer herstellen. In de tussen periode kan het echter fijn zijn om een haarwerk of haarstukje te dragen. Zo kunt u ook de tijd zonder eigen haar met een verzorgd kapsel de deur uit.

Maar waar komt alopcia diffusa nu eigenlijk vandaan? Alopecia diffusa kan heel veel oorzaken hebben en zorgt voor haarverlies over het gehele hoofd. Het kan veroorzaakt worden door een ernstige ziekte met hoge koorts, het contact met hoge doses middelen zoals thallium (rattengif), vitamine A en retinoïden. Echter kan het ook het gevolg zijn van onvoldoende werking van de schildklier, hypnose of zelfs van een zwangerschap.

In alle gevallen helpen wij u graag bij het vinden van een passende oplossing en kunt u altijd bij ons terecht met vragen.

Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Trichotillomanie

Trichotillomanie is feitelijk gezien geen haarziekte maar wordt veroorzaakt door een dwangmatige neiging om de haren uit te trekken. Erg vervelend en vaak te herkennen aan de vele afgebroken haren. Een haarwerk kan in deze situatie uitkomst bieden voor zowel volwassenen als kinderen.

Alopecia Traumatica

Vaak heeft alopecia traumatica een externe oorzaak. Het kan hierbij gaan om haaruitval door een chemische behandeling, permanent, ontkroezen, een ongeval of vanwege verbranding. In deze gevallen zijn de haren zo erg beschadigd dat deze afbreken en in sommige gevallen is ook de hoofdhuid beschadigd, waardoor haargroei belemmerd wordt.

Persoonlijk advies
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem

Haarwerken bij Hair2 Nieuwegein, is een echte aanrader, zeker als je helemaal kaal bent of gedeeltelijk, of erg dun haar hebt, wat een issue kan zijn zeker bij vrouwen, maar tegenwoordig ook bij mannen..... Lees meer

- Richard

Via mijn kapper kwam ik bij Hair2 terecht. Ik zocht iets voor mijn steeds dunner wordende haar wat ik gemakkelijk zelf op en af kon doen, omdat ik het niet dagelijks wilde dragen..... Lees meer

- Corrie Koppelaar

Hair2 voelt als een tweede huiskamer. Het personeel werkt er al heel lang en de sfeer van het team is heel goed voelbaar..... Lees meer

- Sandru du Gardon

Mijn moeder en ik zijn al jaren vaste klant bij Hair2. Je kunt ook bij ze terecht voor bijvoorbeeld haarverlening, dit heb ik zelf ook één keer gedaan..... Lees meer

- Marijke en Isabelle Broekhuizen
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau, Gisela Mayer, Modixx en Wonder Fill.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Modixx

Het merk Modixx is ontstaan ​​als huismerk van het al lang bestaande bedrijf Mondi. In 2002 werd Modixx op de Europese markt gelanceerd, een groots succes! De haarwerken, toupetjes en hoofddeksels staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit en het goede draagcomfort.

Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Neem contact op

Hair2 - Neem contact op