Hair2 haarwerkspecialist

Hair2 is dé erkende haarwerkspecialist op het gebied van verschillende haarwerken op maat. U kunt bij ons terecht voor: haarverlenging, haarvermeerdering en verschillende soorten haarwerken (pruiken). U wordt geholpen door de ervaren Mariëlle (haarwerkspecialist werkt volgens de gedragscode). Dit kan waar en wanneer het u het beste uitkomt, in de salon of bij u thuis op locatie.

Gratis vrijblijvend intakegesprek

Overweegt u om een haarwerk te nemen en zou u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan kan u een vrijblijvend intakegesprek bij Hair2 haarwerkspecialist aanvragen. Een intakegesprek is al binnen 5 werkdagen mogelijk zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Tijdens deze afspraak willen wij u graag beter leren kennen. Wat zijn uw leefgewoontes, welke activiteiten voert u graag uit, heeft u al een voorkeur qua haarwerken, wat zijn uw belangrijkste eisen en waarom wilt u graag een haarwerk dragen. Heeft u dunner wordend haar, kale plekken, bent u ziek of om welke reden dan ook. Al deze informatie helpt ons bij het vinden van een passende oplossing en een persoonlijk advies. Zo helpen we u uiteindelijk de beste keuze te maken.

Op basis van deze informatie zullen verschillende modellen haarwerken besteld worden. Haarwerken worden bij ons dan ook niet uit voorraad geleverd. Ieder haarwerk dat besteld wordt is specifiek en enkel voor u alleen bedoeld, zo nodig met kleine aanpassingen. Waarbij het haarwerk niet te onderscheiden zal zijn van het echte haar. Daarbij is het mogelijk om een haarwerk voor minimaal 3 tot maximaal 6 weken te reserveren.

Telefonisch afspraak maken : 06 - 20 48 70 92

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon

Hair2 voelt als een tweede huiskamer. Het personeel werkt er al heel lang en de sfeer van het team is heel goed voelbaar..... Lees meer

- Sandru du Gardon

Mariëlle, ik ben heel blij met mijn pruik. Je hebt mij heel goed voorgelicht. Met alle mogelijkheden die er zijn. .... Lees meer

- Mevr. de Vries

Via mijn kapper kwam ik bij Hair2 terecht. Ik zocht iets voor mijn steeds dunner wordende haar wat ik gemakkelijk zelf op en af kon doen, omdat ik het niet dagelijks wilde dragen..... Lees meer

- Corrie Koppelaar

Top kappers die goed met je mee kijken als je een allergie heb voor haarverf. Zeer vriendelijk en gezellige sfeer!

- Kapsalon - Angela

Haarwerken bij Hair2 Nieuwegein, is een echte aanrader, zeker als je helemaal kaal bent of gedeeltelijk, of erg dun haar hebt, wat een issue kan zijn zeker bij vrouwen, maar tegenwoordig ook bij mannen..... Lees meer

- Richard
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem

Enkele haarwerken uit onze collectie

Haarwerken die passen bij uw uitstraling en levensstijl

Filter
Vrouw
Man
Kleur
Lengte
Haar type
Merk

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea en Jon Renau.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Modixx

Het merk Modixx is ontstaan ​​als huismerk van het al lang bestaande bedrijf Mondi. In 2002 werd Modixx op de Europese markt gelanceerd, een groots succes! De haarwerken, toupetjes en hoofddeksels staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit en het goede draagcomfort.

Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op