Hair2 haarwerkspecialist

Hair2 is dé specialist op het gebied van haarwerken. U kunt bij ons terecht voor: haarverlenging, haarvermeerdering en verschillende soorten haarwerken (pruiken). U wordt geholpen door de ervaren Mariëlle (haarwerkspecialist werkt volgens de gedragscode). Dit kan waar en wanneer het u het beste uitkomt, in de salon of bij u thuis op locatie.

Gratis vrijblijvend intakegesprek

Overweegt u om een haarwerk te nemen en zou u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan kan u een vrijblijvend intakegesprek bij Hair2 haarwerkspecialist aanvragen. Een intakegesprek is al binnen 5 werkdagen mogelijk zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Tijdens deze afspraak willen wij u graag beter leren kennen. Wat zijn uw leefgewoontes, welke activiteiten voert u graag uit, heeft u al een voorkeur qua haarwerken, wat zijn uw belangrijkste eisen en waarom wilt u graag een haarwerk. Heeft u dunner wordend haar, bent u ziek of om welke reden dan ook. Al deze informatie helpt ons bij het vinden van een passende oplossing en een persoonlijk advies. Zo helpen we u uiteindelijk de beste keuze te maken.

Op basis van deze informatie zullen diverse modellen besteld worden. Haarwerken worden bij ons dan ook niet uit voorraad geleverd. Ieder haarwerk dat besteld wordt is specifiek en enkel voor u alleen bedoeld, zo nodig met kleine aanpassingen. Daarbij is het mogelijk om een haarwerk voor minimaal 3 tot maximaal 6 weken te reserveren.

Telefonisch afspraak maken : 06 - 20 48 70 92

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon

Het is er altijd gezellig en de dames zijn kundig. Ik kom er al sinds Mariëlle daar de kapperszaak heeft geopend.

- Kapsalon - C.T.Mulder

Mijn moeder en ik zijn al jaren vaste klant bij Hair2. Je kunt ook bij ze terecht voor bijvoorbeeld haarverlening, dit heb ik zelf ook één keer gedaan..... Lees meer

- Marijke en Isabelle Broekhuizen

Altijd gezellig en vertrouwd bij jullie, zelfs nu ik al een half jaar in Hoofddorp woon blijf ik nog steeds bij Hair2 komen. Gelukkig vanaf december weer terug naar Nieuwegein. .... Lees meer

- Anoniem
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem

Ik was zonder afspraak bij Hair2 gekomen, geheel op de gok. Ik kon binnen 5 minuten gekleurd worden (mijn haar natuurlijk). .... Lees meer

- Anoniem

Hair2 voelt als een tweede huiskamer. Het personeel werkt er al heel lang en de sfeer van het team is heel goed voelbaar..... Lees meer

- Sandru du Gardon

Enkele haarwerken uit onze collectie

Haarwerken die passen bij uw uitstraling en levensstijl

Filter
Vrouw
Man
Kleur
Lengte
Haar type
Merk

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea en Jon Renau.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Modixx

Het merk Modixx is ontstaan ​​als huismerk van het al lang bestaande bedrijf Mondi. In 2002 werd Modixx op de Europese markt gelanceerd, een groots succes! De haarwerken, toupetjes en hoofddeksels staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit en het goede draagcomfort.

Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op