Hair2 haarwerkspecialist

Hair2 is dé specialist op het gebied van haarwerken. U kunt bij ons terecht voor: haarverlenging, haarvermeerdering en verschillende soorten haarwerken (pruiken). U wordt geholpen door de ervaren Mariëlle (haarwerkspecialist werkt volgens de gedragscode). Dit kan waar en wanneer het u het beste uitkomt, in de salon of bij u thuis op locatie.

Gratis vrijblijvend intakegesprek

Overweegt u om een haarwerk te nemen en zou u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan kan u een vrijblijvend intakegesprek bij Hair2 haarwerkspecialist aanvragen. Een intakegesprek is al binnen 5 werkdagen mogelijk zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Tijdens deze afspraak willen wij u graag beter leren kennen. Wat zijn uw leefgewoontes, welke activiteiten voert u graag uit, heeft u al een voorkeur qua haarwerken, wat zijn uw belangrijkste eisen en waarom wilt u graag een haarwerk. Heeft u dunner wordend haar, bent u ziek of om welke reden dan ook. Al deze informatie helpt ons bij het vinden van een passende oplossing en een persoonlijk advies. Zo helpen we u uiteindelijk de beste keuze te maken.

Op basis van deze informatie zullen diverse modellen besteld worden. Haarwerken worden bij ons dan ook niet uit voorraad geleverd. Ieder haarwerk dat besteld wordt is specifiek en enkel voor u alleen bedoeld, zo nodig met kleine aanpassingen. Daarbij is het mogelijk om een haarwerk voor minimaal 3 tot maximaal 6 weken te reserveren.

Telefonisch afspraak maken : 06 - 20 48 70 92

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon
Hair2 - Haarwerk - Djenzie ervaring
- Haarwerk - Djenzie

Een gelukkig mens, zo fantastisch geholpen. Zonder dat je het gevoel hebt dat je het haarstuk MOET kopen wordt er ontzettend goed geluisterd meegedacht naar wat je wensen zijn..... Lees meer

- Maja

Goed geknipt, vriendelijke kapsters en ze zijn ook wel in voor een geintje. Wij zijn zeer tevreden.

- Anoniem

Ik was zonder afspraak bij Hair2 gekomen, geheel op de gok. Ik kon binnen 5 minuten gekleurd worden (mijn haar natuurlijk). .... Lees meer

- Anoniem

Haarwerken bij Hair2 Nieuwegein, is een echte aanrader, zeker als je helemaal kaal bent of gedeeltelijk, of erg dun haar hebt, wat een issue kan zijn zeker bij vrouwen, maar tegenwoordig ook bij mannen..... Lees meer

- Richard

Mariëlle is een vakvrouw en heel erg bevlogen met (haar) werk! Top!

- Mace Dolron

Enkele haarwerken uit onze collectie

Haarwerken die passen bij uw uitstraling en levensstijl

Filter
Vrouw
Man
Kleur
Lengte
Haar type
Merk

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea en Jon Renau.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Modixx

Het merk Modixx is ontstaan ​​als huismerk van het al lang bestaande bedrijf Mondi. In 2002 werd Modixx op de Europese markt gelanceerd, een groots succes! De haarwerken, toupetjes en hoofddeksels staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit en het goede draagcomfort.

Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist
Hair2 - Haarwerkspecialist

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op