Bel mij
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht
Afspraak maken
  *
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht

Garantie

De garantie bepalingen

Indien gebruik en onderhoudsvoorschriften van hair2 haarwerken niet worden opgevolgd, of bij gebruik van producten welke niet door hair2 haarwerken worden geadviseerd, vervalt iedere vorm van garantie. Hair2 haarwerken garandeert dat alle maatwerk haaraanvullingen vrij zijn van fabriek en materiaalfouten , voor een periode van 6 maanden. Haaraanvulling voor permanente bevestiging worden gegarandeerd voor een periode van 3 maanden. De garantie gaat in op de dag van facturering. In het geval van permanente bevestiging geven wij drie maanden garantie op fabricage fouten.

Binnen 14 dagen na factuurdatum kunt u bij een niet juist uitgevoerde maatopdracht de haaraanvulling alleen in originele staat retourneren. Na beoordeling van hair2 haarwerken en in overleg met de producent van het haarwerk wordt al dat niet een re make opdracht uitgevoerd. Wat betreft het confectie haarwerk, zal onze salon gedurende een periode van 6 maanden ontwerp/fabricage fouten in geleverde nieuwe haarwerken naar vermogen herstellen. Wij geven 3 maanden garantie op de pasvorm en het binnenwerk van uw haarwerk.

Wij geven 6 maanden garantie op fabricage fouten. Daarnaast dient u de aankoop bon van uw haarwerk te overleggen. Haarwerken welke geknipt en/ of gedragen zijn, kunnen nooit door hair2 haarwerken worden teruggenomen.

Let op!!

- Hitte en damp vermijden (bakoven gril sauna vaatwasser föhn krul/stijltang kachel ect.)
- Pruiken en haarstukjes nooit in natte toestand borstelen
- Ook om hygiënische redenen is de inruil van haarwerken niet mogelijk

Klachten

Wanneer u klachten of op/aanmerkingen heeft over uw haarwerk bejegening in onze salon of andere zaken dan verzoeken wij u vriendelijk dit op te nemen met Marielle van hair2 haarwerken. Zij zal uw klacht aannemen en een passende oplossing proberen te vinden.

Openingstijden

  • Op afspraak

Contactgegevens

  • Hair2
  • Winkelcentrum
  • Galecop 2
  • 3437 JV Nieuwegein

logo6 logo7 logo8 logo9 logo5