Bel mij
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht
Afspraak maken
  *
  *
  *
Velden met een * zijn verplicht

Draagcomfort

Het draagcomfort

Het draagcomfort is heel belangrijk! Dit kunt u positief bevorderen door goed voor uw hoofdhuid te zorgen. Gebruik een intensief reinigende shampoo en een conditioner met een minimale hoeveelheid kunstmatige stoffen. U krijgt hierbij een advies op maat van de Mediceuticals lijn. Hiermee voorkomt u jeuk en irritatie. Wanneer u haarwerk draagt met semi permanente bevestiging is het belangrijk dat u uw huid regelmatig scrubt. Zo verwijderd u de oude huidcellen waardoor de kans op schilfers vermindert word en de bevestiging aanzienlijk verbeterd . als u onder uw haarwerk nog eigen haar heeft is het belangrijk dat u dit regelmatig laat knippen. Te lang haar onder een haarwerk vermindert het draagcomfort. Wanneer uw haarwerk permanent aan uw eigen haar vast gezet is een goede verzorging geen overbodige luxe, graag adviseren wij u welke producten hiervoor het beste kan gebruiken. Voor het dragen schud u uw haarwerk losjes uit en modelleert u het met een speciale borstel of uw handen.
Let op! Dat u haarwerken met een krul niet borstelt maar met de hand in vorm brengt. Uw haarwerk is in de hals met elastiekjes of haakjes in omvang verstelbaar en kan daardoor in bijna elke hoofdgrootte aangepast worden.

Hoe zet u uw haarwerk op en af

Uw haarwerk zet u altijd van voor naar achter op en van achter naar voor af! De achterkant van het haarwerk brengt u over het achterhoofdsknobbeltje en de belijning bij uw oren moet gelijk zitten. De ruimte tussen uw wenkbrauwen en de aanzet van uw haarwerk moet 3 vingers breed zijn. Waarna u het haar nog verder in model kunt brengen met uw handen en wat conditioner-spray.

Bij een haarstuk wat u zelf plaatst, de semi permanente bevestiging, plaatst u het haarstuk op het hoofd, daar waar u het wil hebben. Dan zet u het eerst aan de voor en achterkant vast, dan de beide zijkanten en als laatste de overige verbindingen. Afhankelijk van de verbinding kunt u uw haar iets op spanning zetten, niet te veel, anders kan uw eigen haar hieronder leiden. Als u extra zekerheid wilt hebben en u heeft eigen haar onder het haarwerk, dan kunt u uw haarwerk nog eens extra vast zetten met schuifspeldjes. Deze schuift u dan door de mazen van het haarwerk heen en zet ze zodoende vast in het eigen haar. Wanneer u gebruik maakt van een tape bevestiging, dan krijgt u bij het afleveren van uw haarwerk persoonlijke begeleiding in het plaatsen van uw haarwerk.

Openingstijden

  • Op afspraak

Contactgegevens

  • Hair2
  • Winkelcentrum
  • Galecop 2
  • 3437 JV Nieuwegein

logo6 logo7 logo8 logo9 logo5