Werkwijze

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
Stap

Vrijblijvend intakegesprek met persoonlijk advies

Overweegt u om een haarwerk te nemen en zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden? Dan kan u een vrijblijvend intakegesprek bij Hair2 aanvragen. Het intakegesprek is al binnen 5 werkdagen mogelijk zodat wij u snel kunnen helpen.

Tijdens deze afspraak willen wij u graag beter leren kennen. Wat zijn uw leefgewoontes, welke activiteiten voert u graag uit, heeft u al een voorkeur voor een model en kleur qua haarwerken en wat is de maat van uw hoofd. Al deze informatie helpt ons bij het vinden van een passende oplossing en een persoonlijk advies.

Op basis van deze informatie zullen diverse modellen besteld worden. Haarwerken worden bij ons dan ook niet uit voorraad geleverd. Ieder haarwerk dat besteld wordt is specifiek en enkel voor u alleen bedoeld.

Hair2 -
Stap

Pasafspraak

Na het intakegesprek volgt de pasafspraak. U zult uw gekozen haarwerken eindelijk in het echt kunnen zien, voelen en passen!

U zal duidelijk verschillen opmerken en zien wat verschillende pasvormen, modellen en kleurnuances voor u kunnen doen. Het belangrijkste is dat u uzelf herkent in het spiegelbeeld. Voelt u zich prettig bij dit beeld, krijgt u hier meer zelfvertrouwen van en voelt u die lichte kriebel van verliefd zijn? Dan hebben we uw perfecte haarwerk gevonden!

Het haarwerk van uw keuze zal daarna geknipt worden om er uw persoonlijke finishing touch aan te geven. Graag leggen we u alles uit over het onderhoud van uw haarwerk en adviseren we u over de overige hoofdbedekking. Onze collectie mutsjes en sjaals is namelijk zeer uitgebreid.

Hair2 -
Stap

Vergoedingsmogelijkheden

Bij Hair2 haarwerken willen we u graag ontzorgen en daarom helpen we u ook bij het nagaan van de mogelijkheden met uw zorgverzekeraar.

De vergoedingsmogelijkheden zijn per zorgverzekering verschillend. Echter heeft iedereen die in Nederland een zorgverzekering heeft en om medische redenen een haarwerk nodig heeft, recht op de basisvergoeding (voor 2024 is de basis vergoeding €465,00). Bij de meeste maatschappijen krijgt u dan ieder jaar een standaard vergoeding en bij een aanvullende verzekering kan het zo zijn dat u nog een extra vergoeding uitgekeerd krijgt.

Wanneer u een haarwerk bij Hair2 koopt wordt de standaard basisvergoeding direct verrekend. Uw eigen bijdrage van het haarwerk dient bij aflevering betaald te worden. De verdere administratieve zaken rondom de zorgverzekering regelen wij voor u. Zo kan u zich volledig richten op het haarwerk en behoort administratie niet tot uw zorgen.

Hair2 -
Stap

Eventuele vervolgafspraak

Nadat we het hele proces hebben doorlopen bieden wij klanten de mogelijkheid tot een vervolgafspraak. Tijdens deze vervolgafspraak horen we graag hoe uw haarwerk bevalt en of we u nog verder kunnen helpen.

Wij zijn pas tevreden wanneer u gelukkig en zorgeloos met uw haarwerk de deur uit gaat. Wanneer u nog vragen heeft kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Hair2 -

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau en Wonder Fill.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Hair2 - Werkwijze
Hair2 - Werkwijze
Hair2 - Werkwijze
Hair2 - Werkwijze

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op