Prijzen en vergoedingsmogelijkheden

Haarwerken zijn er in vele soorten en hierdoor kunnen de prijzen voor haarwerken ook erg verschillen. Daarbij komt dat er meerdere vergoedingsmogelijkheden zijn die uw eigen bijdrage aan een haarwerk eventueel kunnen verlagen.

Bij Hair2 haarwerken willen we u graag ontzorgen en daarom helpen we u ook bij het nagaan van de mogelijkheden met uw zorgverzekeraar. Zo kan u zich volledig richten op het haarwerk en regelen wij het gedeelte van de administratie met uw zorgverzekeraar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Prijs

De prijs van uw haarwerk wordt voornamelijk bepaald door twee factoren: het materiaal en de manier waarop het haarwerk gemaakt is.
Een haarwerk van echt haar en met een lange lengte is bijvoorbeeld duurder dan een haarwerk van synthetisch haar.

Als uitgangspunt kan worden gesteld dat echt haar ongeveer twee keer zo duur is als synthetisch haar. Voor vragen over de prijs kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Vergoedingsmogelijkheden

De vergoedingsmogelijkheden zijn per zorgverzekering verschillend. Echter heeft iedereen die in Nederland een zorgverzekering heeft en om medische redenen een haarwerk nodig heeft, recht op de basisvergoeding. Voor 2021 is de basisvergoeding € 452,00.

Wanneer u een haarwerk bij Hair2 koopt wordt de standaard basisvergoeding direct verrekend. Uw eigen bijdrage van het haarwerk dient bij aflevering betaald te worden. De verdere administratieve zaken met uw zorgverzekering regelen wij voor u.

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft een vergoeding om de kosten van uw haarwerk gedeeltelijk te dekken. Bij de meeste maatschappijen krijgt u ieder jaar een standaard vergoeding en bij een aanvullende verzekering kan het zo zijn dat u nog een extra vergoeding uitgekeerd krijgt.

Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Garantie

Bij Hair2 garanderen we dat onze producten vrij zijn van fabriek en materiaalfouten.

Garantietermijn per product
 • 6 maanden garantie op haarwerken.
 • 6 maanden garantie op alle maatwerk haaraanvullingen.
 • Geen garantie op lace fronts in verband met de kwetsbaarheid van het voorrandje.
U heeft geen recht meer op garantie indien u
 • De gebruik en onderhoudsvoorschriften van Hair2 haarwerken niet worden opgevolgd.
 • Gebruik maakt van producten die niet door Hair2 haarwerken worden geadviseerd.
 • Geknipte en/ of gedragen haarwerken kunnen nooit door Hair2 worden teruggenomen. Ze kunnen enkel gemaakt of versteld worden.
Waar moet u op letten bij de garantie
 • De garantie gaat in op de dag van facturering.
 • Bewaar de bon of het factuur van uw haarwerk goed.
 • Bij vragen of klachten kunt u altijd contact opnemen met Mariëlle van Hair2. Samen zullen we opzoek gaan naar een passende oplossing. Mochten we er samen niet uitkomen, dan wellicht met de geschillencommissie.
Afspraak maken
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

 • Filter
 • Alles
 • Haarwerken
 • Kapsalon

Mijn moeder en ik zijn al jaren vaste klant bij Hair2. Je kunt ook bij ze terecht voor bijvoorbeeld haarverlening, dit heb ik zelf ook één keer gedaan..... Lees meer

- Marijke en Isabelle Broekhuizen
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem

Ik ben super tevreden. De eerste kleur was niet helemaal naar mijn zin, maar de dames bij Hair2 zorgde ervoor dat ik met een nieuwe kleur zeer tevreden vertrok!

- Esmeralda van Soest

Afgelopen week bij Mariëlle geweest om een haarstukje te laten plaatsen. Mariëlle is een vakvrouw die voor het beste resultaat gaat.

Een fijne bijkomstigheid is dat ze hartelijk is en je goed op je gemak weet te stellen..... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Via mijn kapper kwam ik bij Hair2 terecht. Ik zocht iets voor mijn steeds dunner wordende haar wat ik gemakkelijk zelf op en af kon doen, omdat ik het niet dagelijks wilde dragen..... Lees meer

- Corrie Koppelaar

Het is er altijd gezellig en de dames zijn kundig. Ik kom er al sinds Mariëlle daar de kapperszaak heeft geopend.

- Kapsalon - C.T.Mulder

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau, Gisela Mayer, Modixx en Wonder Fill.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Modixx

Het merk Modixx is ontstaan ​​als huismerk van het al lang bestaande bedrijf Mondi. In 2002 werd Modixx op de Europese markt gelanceerd, een groots succes! De haarwerken, toupetjes en hoofddeksels staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit en het goede draagcomfort.

Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op