Prijzen en vergoedingsmogelijkheden

Haarwerken zijn er in vele soorten en hierdoor kunnen de prijzen voor haarwerken ook erg verschillen. Daarbij komt dat er meerdere vergoedingsmogelijkheden zijn die uw eigen bijdrage aan een haarwerk eventueel kunnen verlagen.

Bij Hair2 haarwerken willen we u graag ontzorgen en daarom helpen we u ook bij het nagaan van de mogelijkheden met uw zorgverzekeraar. Zo kan u zich volledig richten op het haarwerk en regelen wij het gedeelte van de administratie met uw zorgverzekeraar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Prijs

De prijs van uw haarwerk wordt voornamelijk bepaald door twee factoren: het materiaal en de manier waarop het haarwerk gemaakt is.
Een haarwerk van echt haar en met een lange lengte is bijvoorbeeld duurder dan een haarwerk van synthetisch haar.

Als uitgangspunt kan worden gesteld dat echt haar ongeveer twee keer zo duur is als synthetisch haar. Voor vragen over de prijs kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Vergoedingsmogelijkheden

De vergoedingsmogelijkheden zijn per zorgverzekering verschillend. Echter heeft iedereen die in Nederland een zorgverzekering heeft en om medische redenen een haarwerk nodig heeft, recht op de basisvergoeding. Voor 2024 is de basisvergoeding € 465,00.

Wanneer u een haarwerk bij Hair2 koopt wordt de standaard basisvergoeding direct verrekend. Uw eigen bijdrage van het haarwerk dient bij aflevering betaald te worden. De verdere administratieve zaken met uw zorgverzekering regelen wij voor u.

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft een vergoeding om de kosten van uw haarwerk gedeeltelijk te dekken. Bij de meeste maatschappijen krijgt u ieder jaar een standaard vergoeding en bij een aanvullende verzekering kan het zo zijn dat u nog een extra vergoeding uitgekeerd krijgt.

Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Garantie

Bij Hair2 garanderen we dat onze producten vrij zijn van fabriek en materiaalfouten.

Garantietermijn per product
 • 6 maanden garantie op haarwerken.
 • 6 maanden garantie op alle maatwerk haaraanvullingen.
 • Geen garantie op lace fronts in verband met de kwetsbaarheid van het voorrandje.
U heeft geen recht meer op garantie indien u
 • De gebruik en onderhoudsvoorschriften van Hair2 haarwerken niet worden opgevolgd.
 • Gebruik maakt van producten die niet door Hair2 haarwerken worden geadviseerd.
 • Geknipte en/ of gedragen haarwerken kunnen nooit door Hair2 worden teruggenomen. Ze kunnen enkel gemaakt of versteld worden.
Waar moet u op letten bij de garantie
 • De garantie gaat in op de dag van facturering.
 • Bewaar de bon of het factuur van uw haarwerk goed.
 • Bij vragen of klachten kunt u altijd contact opnemen met Mariëlle van Hair2. Samen zullen we opzoek gaan naar een passende oplossing. Mochten we er samen niet uitkomen, dan wellicht met de geschillencommissie.
Afspraak maken
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

 • Filter
 • Alles
 • Haarwerken
 • Kapsalon
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem

Haarwerken bij Hair2 Nieuwegein, is een echte aanrader, zeker als je helemaal kaal bent of gedeeltelijk, of erg dun haar hebt, wat een issue kan zijn zeker bij vrouwen, maar tegenwoordig ook bij mannen..... Lees meer

- Richard

Via mijn kapper kwam ik bij Hair2 terecht. Ik zocht iets voor mijn steeds dunner wordende haar wat ik gemakkelijk zelf op en af kon doen, omdat ik het niet dagelijks wilde dragen..... Lees meer

- Corrie Koppelaar

Mariëlle is een vakvrouw en heel erg bevlogen met (haar) werk! Top!

- Mace Dolron
Hair2 - Haarwerken - Anoniem ervaring
- Haarwerken - Anoniem

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau, Gisela Mayer, Ellen Wille en Infix Hair.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Ellen Wille

Ellen Wille bestaat al ruim 50 jaar en is een toonaangevend merk in de haarwerkenbranche. Hun passie voor perfectie en unieke ontwerpen komt terug in elk aspect, van vezel tot kleur tot pasvorm. Kortom, topkwaliteit gegarandeerd!

Pruiken- en haarwerk merk Infix Hair

Bij InFix Hair gaat aan elk haarwerk een zorgvuldige handmatige selectie vooraf. Europees onbehandeld haar wordt nauwgezet gescreend en gekozen. Deze cruciale selectie zorgt voor een natuurlijk haarwerk dat perfect bij je past.

Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk
Hair2 - Prijzen en garantie haarwerk

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op