Oplossingen voor kaalheid

Kaalheid of beginnende kaalheid is helaas een probleem waar zowel mannen als vrouwen tegenaan lopen. Dit kan veel impact hebben op het sociale leven en uw zelfbeeld. Ons haar is vaak een belangrijk deel van ons uiterlijk en het gezegde “als je haar maar goed zit” is dan ook op veel mensen van toepassing. Een passende oplossing voor dit probleem kan een haarwerk of haarstukje zijn. Belangrijk is dat we een goede diagnose stellen en we uiteindelijk voor een oplossing kiezen waarbij u zich fijn voelt.

Vertrouwd een diagnose stellen

Belangrijk is dat er een goede diagnose gemaakt wordt over uw vorm van kaalheid. Dit is zelf vaak lastig te doen en daarom hebben wij de MediScope. Met de mediScope kunnen wij een goede diagnose stellen en controleren hoe het helingsproces verloopt. De MediScope staat in een aparte ruimte omdat ook wij begrijpen dat kaalheid niet voor iedereen prettig is. In deze ruimte kunnen we in alle rust samen kijken en vaststellen wat voor hoofdhuid aandoening u heeft.

Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing zodat uw weer gelukkig en tevreden bent met uw kapsel!

Afspraak maken
Hair2 - Oplossing kaalheid

Alopecia androgeneta

De meest voorkomende kaalheid is alopecia androgeneta, ook wel makkelijke kaalheid genoemd.
Deze kaalheid wordt veroorzaakt doordat de haarzakjes gevoelig zijn voor het hormoon dihydro-testoteron (DHT).

Vaak zien we dat het haar eerst dunner wordt rondom de inhammen en de kruin. Op langer termijn kan alopecia androgeneta resulteren in compleet haarverlies. In deze gevallen kan een haarwerk een goede oplossing zijn om toch een mooi en natuurlijk ogend kapsel te hebben. Wij helpen u graag bij het vinden van een passend haarwerk.

Hair2 - Oplossing kaalheid

Alopecia areata

Een andere vorm van alopecia is alopecia areata, ook wel muntziekte genoemd.

Alopecia areata begint met ronde kale plekken op het hoofd maar kan later ook op de rest van het lichaam plaatsvinden. In de meeste gevallen is het zo dat wanneer een plekje binnen een jaar nog niet hersteld is, het haar niet meer terugkomt.

Hair2 - Oplossing kaalheid

Frontale fibroserende alopecia

Deze vorm van kaalheid komt de laatste jaren steeds meer voor bij vrouwen van vijftig jaar en ouder. De voorste haarlijn begint zich steeds verder terug te trekken en kan rondom de gehele haarlijn plaatsvinden. Een haarstukje kan in vele gevallen uitkomst bieden door deze op de plaats van de terugtrekkende haarlijn te plaatsen.

Afspraak maken
Hair2 - Oplossing kaalheid

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem

Ik was zonder afspraak bij Hair2 gekomen, geheel op de gok. Ik kon binnen 5 minuten gekleurd worden (mijn haar natuurlijk). .... Lees meer

- Anoniem
Hair2 - Haarwerk - Djenzie ervaring
- Haarwerk - Djenzie

Afgelopen week bij Mariëlle geweest om een haarstukje te laten plaatsen. Mariëlle is een vakvrouw die voor het beste resultaat gaat.

Een fijne bijkomstigheid is dat ze hartelijk is en je goed op je gemak weet te stellen..... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Ik ben super tevreden. De eerste kleur was niet helemaal naar mijn zin, maar de dames bij Hair2 zorgde ervoor dat ik met een nieuwe kleur zeer tevreden vertrok!

- Esmeralda van Soest

Mijn moeder en ik zijn al jaren vaste klant bij Hair2. Je kunt ook bij ze terecht voor bijvoorbeeld haarverlening, dit heb ik zelf ook één keer gedaan..... Lees meer

- Marijke en Isabelle Broekhuizen

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau, Gisela Mayer, Modixx en Wonder Fill.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Hair2 - Oplossing kaalheid
Hair2 - Oplossing kaalheid
Hair2 - Oplossing kaalheid
Hair2 - Oplossing kaalheid

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op