Infix Hair

Europees haarwerk

Infix Hair maakt gebruik van echt Europees haar om de haarwerken nog beter tot haar recht te laten komen. Europees haarwerk is namelijk een stuk steviger dan het Aziatische haar dat veelal gebruikt wordt. De schubben van het haar geven de mooie uitstraling van het haarwerk. Infix Hair laat de schubben intact. De haarwerken van Europees haar worden dus niet behandelt. Hierdoor kunnen wij de meest natuurlijke haarwerken creëren.

Waar komt een Europees haarwerk vandaan?

Met Infix hair willen we de natuurlijke mooie haren niet nabootsen met synthetisch haar. Uit ervaringen blijkt dat haarwerken van synthetisch haar toch minder mooi vallen. De Infix haarwerken worden gemaakt van Europees echt haar, maar waar komt dit nu exact vandaan?

De haarwerken van Europees echt haar komen voornamelijk uit België, Duitsland en Nederland. Het onbehandelde haar uit deze landen is bijna identiek aan het haar van u. De gedoneerde haarstukken worden verwerkt in uw eigen haar. Op die manier creëren we een 100% natuurlijk nieuw haarwerk.

Benieuwd of een Europees haarwerk iets voor u is? Neem dan gerust contact op met onze haarwerkspecialist Mariëlle.

Afspraak maken
Hair2 - Infix Hair

Onbezorgd door het leven met Europees echt haar

Veel dingen in het leven zorgen ervoor dat het haar gaat wapperen of nat wordt. Zwemmen, douchen, fietsen of wandelen zorgen ervoor dat het zichtbaar wordt dat iemand een haarwerk draagt. Voor vele mensen geeft dit geen fijn gevoel en daarom gebruiken wij nu Infix hair. Dit Europese echte haar ziet er natuurlijk mooi uit. Het valt niet op dat u een haarwerk draagt.

Behandelen van Infix Hair | Europees echt haar

Europees echt haar (Infix hair) moet op de juiste manier worden gewassen en behandeld. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat het Europese haarwerk er stralend uit blijft zien. Om te beginnen is het belangrijk om een goede shampoo en conditioner te gebruiken. Wanneer je de goed shampoo en conditioner bij de hand, kan je beginnen met het borstelen van het Europese haarwerk.

Neem vervolgens een beetje shampoo en was het Infix hair voorzichtig. Na het wassen kan de shampoo uitgespoeld worden met lauw water, met de haarrichting mee. Maak daarna het haarwerk handdoek droog om er vervolgens een conditioner toe te brengen. Borstel het Europese echte haar goed door zodat er geen haar aan de binnenkant van het haarwerk komt.

Na het kammen van het Infix hair, mag het worden uitgespoeld met lauw water. Net als bij het borstelen mag ook het spoelen met de haarrichting mee gebeuren. Als dit netjes is gebeurd kan het worden afgedroogd en kan het Europese haarwerk gemodelleerd worden naar wens. Door deze stappen op te volgen, gaat uw haarwerk van Europees echt haar nog mooier tonen. Een Europees haarwerk van echt haar zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn dat het opgemerkt wordt.

Hair2 - Infix Hair

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op