Uw draagcomfort met een haarwerk

Wanneer u een haarwerk draagt is het belangrijk dat deze ook comfortabel zit. U draagt het haarwerk vaak een groot gedeelte van de dag en vaak zelfs iedere dag. Dit maakt dat het draagcomfort van uw haarwerk heel belangrijk voor ons is.

Het draagcomfort van uw haarwerk kunt u positief bevorderen door goed voor uw hoofdhuid te zorgen. Gebruik hiervoor bij voorkeur de door ons geadviseerde producten. Hiermee voorkomt u jeuk en irritatie.

Permanente en semipermanente bevestiging

Een haarwerk kan permanent en semipermanent bevestigd worden. Bij een semipermanente bevestiging is het verstandig om uw hoofdhuid regelmatig te scrubben. Dit zorgt ervoor dat oude huidcellen verwijderd worden en verkleint zo de kans op schilfers. Natuurlijk is diep reinigen niet mogelijk wanneer u nog eigen haar onder uw haarwerk heeft zitten. Hiervoor adviseren wij om uw haar regelmatig te laten knippen zodat het dragen van uw haarwerk comfortabel blijft.

Wanneer uw haarwerk permanent bevestigd is adviseren wij u graag welke producten hiervoor het beste werken.

Afspraak maken
Hair2 - Draagcomfort Haarwerk

Uw draagcomfort verbeteren door de juiste bevestiging

Naast het goed verzorgen van uw hoofdhuid draagt het juist bevestigen van uw haarwerk ook bij aan het draagcomfort. Graag leggen we u per bevestigingsmethode uit hoe u dit het beste kunt doen. Zo weet u zeker dat u het op de juiste manier bevestigt en mocht u nog vragen hebben dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Los systeem

Belangrijk is dat u uw haarwerk altijd van voor naar achteren opzet en van achteren naar voren weer eraf haalt. Bij het opzetten draait u het haarwerk binnenstebuiten en legt u het haarwerk met platte hand op uw hoofd. Vervolgens brengt u met uw andere hand het haarwerk naar achteren.
Wilt u controleren of uw haarwerk gelijk bevestigd is? Kijk dan naar de belijning bij de oren en of de ruimte tussen uw wenkbrauwen en haarwerk 3 vingers breed is.

Hair2 - Draagcomfort Haarwerk

Semi-permanente bevestiging

Plaats het haarstuk op uw hoofd en zet vervolgens eerst de voor- en achterkant vast. Vervolgens zet u de zijkanten vast en tot slot de overige verbindingen. Mocht u het fijner vinden om het haarstuk nog vaster te zetten dan kan u voor de zekerheid schuifspeldjes gebruiken.

Bij een semi-permanente bevestiging met tape krijgt u persoonlijke begeleiding bij het plaatsen van uw haarwerk. Zoals eerder benoemd draagt het plaatsen van uw haarwerk bij aan uw draagcomfort en deze is zeer belangrijk voor ons.

Hair2 - Draagcomfort Haarwerk

Permanente bevestiging

Wanneer u voor permanente bevestiging kiest hoeft u uw haarwerk niet zelf op en af te zetten. De permanente bevestiging wordt iedere 4 tot 6 weken volledig door Hair2 gedaan. Hierbij wordt uw hoofdhuid gereinigd, knippen of kleuren we uw haarwerk en bevestigen deze weer voor u.

Hair2 - Draagcomfort Haarwerk

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon

Mariëlle, ik ben heel blij met mijn pruik. Je hebt mij heel goed voorgelicht. Met alle mogelijkheden die er zijn. .... Lees meer

- Mevr. de Vries

Afgelopen week bij Mariëlle geweest om een haarstukje te laten plaatsen. Mariëlle is een vakvrouw die voor het beste resultaat gaat.

Een fijne bijkomstigheid is dat ze hartelijk is en je goed op je gemak weet te stellen..... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Ik was zonder afspraak bij Hair2 gekomen, geheel op de gok. Ik kon binnen 5 minuten gekleurd worden (mijn haar natuurlijk). .... Lees meer

- Anoniem

Al vier jaar kamp ik met haarverlies en met name op de middellijn steeds dunner wordend haar. Als (jonge) vrouw doet dat wat met je.

Na een lange zoektocht op internet kwam ik bij Hair2 terecht. .... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem

Ik kom speciaal uit De Meern naar Hair2. Want bij Hair2 word je altijd goed geknipt en dat samen met veel gezelligheid.

- Ronals Klinkhamer

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau, Modixx, Gisela Mayer en Wonder Fill.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Hair2 - Draagcomfort Haarwerk
Hair2 - Draagcomfort Haarwerk
Hair2 - Draagcomfort Haarwerk
Hair2 - Draagcomfort Haarwerk

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op