Een haarwerk bij haaruitval

Haaruitval kan vele oorzaken hebben en in sommige gevallen zo ernstig zijn dat het uw sociale leven en zelfbeeld aantast. Op deze momenten zijn wij er voor u om naar de oorzaak en een passende oplossing te zoeken. Haarwerken en haarstukjes kunnen namelijk vaak een uitkomst bieden en uw zelfvertrouwen weer een boost geven. Belangrijk is dat we een goede diagnose stellen en we uiteindelijk voor een oplossing kiezen waarbij u zich fijn voelt.

Vertrouwd een diagnose stellen

Er dient allereerst een juiste diagnose gesteld te worden over uw vorm van haaruitval. Dit is zelf vaak lastig te doen en daarom hebben wij de MediScope. Met de mediScope kunnen we een goede diagnose stellen en controleren hoe het helingsproces verloopt. De MediScope staat in een aparte ruimte omdat ook wij begrijpen dat haaruitval niet voor iedereen prettig is. In deze ruimte kunnen we in alle rust samen kijken en vaststellen wat voor hoofdhuid aandoening u heeft.

Wij gaan graag met u op zoek naar de oorzaak en de juiste behandelmethode. Zo zijn bij spoed/ nood synthetische haarwerken al binnen 2 werkdagen leverbaar.

Afspraak maken
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Verschillende vormen van haaruitval

Alopecia Diffusa

Bij alopecia diffusa is er gelukkig enkel sprake van tijdelijk haarverlies en zal dit op langer termijn weer herstellen. In de tussen periode kan het echter fijn zijn om een haarwerk of haarstukje te dragen. Zo kunt u ook de tijd zonder eigen haar met een verzorgd kapsel de deur uit.

Maar waar komt alopcia diffusa nu eigenlijk vandaan? Alopecia diffusa kan heel veel oorzaken hebben en zorgt voor haarverlies over het gehele hoofd. Het kan veroorzaakt worden door een ernstige ziekte met hoge koorts, het contact met hoge doses middelen zoals thallium (rattengif), vitamine A en retinoïden. Echter kan het ook het gevolg zijn van onvoldoende werking van de schildklier, hypnose of zelfs van een zwangerschap.

In alle gevallen helpen wij u graag bij het vinden van een passende oplossing en kunt u altijd bij ons terecht met vragen.

Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Trichotillomanie

Trichotillomanie is feitelijk gezien geen haarziekte maar wordt veroorzaakt door een dwangmatige neiging om de haren uit te trekken. Erg vervelend en vaak te herkennen aan de vele afgebroken haren. Een haarwerk kan in deze situatie uitkomst bieden voor zowel volwassenen als kinderen.

Alopecia Traumatica

Vaak heeft alopecia traumatica een externe oorzaak. Het kan hierbij gaan om haaruitval door een chemische behandeling, permanent, ontkroezen, een ongeval of vanwege verbranding. In deze gevallen zijn de haren zo erg beschadigd dat deze afbreken en in sommige gevallen is ook de hoofdhuid beschadigd, waardoor haargroei belemmerd wordt.

Persoonlijk advies
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon

Al vier jaar kamp ik met haarverlies en met name op de middellijn steeds dunner wordend haar. Als (jonge) vrouw doet dat wat met je.

Na een lange zoektocht op internet kwam ik bij Hair2 terecht. .... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Afgelopen week bij Mariëlle geweest om een haarstukje te laten plaatsen. Mariëlle is een vakvrouw die voor het beste resultaat gaat.

Een fijne bijkomstigheid is dat ze hartelijk is en je goed op je gemak weet te stellen..... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Het is er altijd gezellig en de dames zijn kundig. Ik kom er al sinds Mariëlle daar de kapperszaak heeft geopend.

- Kapsalon - C.T.Mulder
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem

Goed geknipt, vriendelijke kapsters en ze zijn ook wel in voor een geintje. Wij zijn zeer tevreden.

- Anoniem

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau, Gisela Mayer, Ellen Wille en Infix Hair.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Ellen Wille

Ellen Wille bestaat al ruim 50 jaar en is een toonaangevend merk in de haarwerkenbranche. Hun passie voor perfectie en unieke ontwerpen komt terug in elk aspect, van vezel tot kleur tot pasvorm. Kortom, topkwaliteit gegarandeerd!

Pruiken- en haarwerk merk Infix Hair

Bij InFix Hair gaat aan elk haarwerk een zorgvuldige handmatige selectie vooraf. Europees onbehandeld haar wordt nauwgezet gescreend en gekozen. Deze cruciale selectie zorgt voor een natuurlijk haarwerk dat perfect bij je past.

Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op