Een haarwerk bij haaruitval

Haaruitval kan vele oorzaken hebben en in sommige gevallen zo ernstig zijn dat het uw sociale leven en zelfbeeld aantast. Op deze momenten zijn wij er voor u om naar de oorzaak en een passende oplossing te zoeken. Haarwerken en haarstukjes kunnen namelijk vaak een uitkomst bieden en uw zelfvertrouwen weer een boost geven. Belangrijk is dat we een goede diagnose stellen en we uiteindelijk voor een oplossing kiezen waarbij u zich fijn voelt.

Vertrouwd een diagnose stellen

Er dient allereerst een juiste diagnose gesteld te worden over uw vorm van haaruitval. Dit is zelf vaak lastig te doen en daarom hebben wij de MediScope. Met de mediScope kunnen we een goede diagnose stellen en controleren hoe het helingsproces verloopt. De MediScope staat in een aparte ruimte omdat ook wij begrijpen dat haaruitval niet voor iedereen prettig is. In deze ruimte kunnen we in alle rust samen kijken en vaststellen wat voor hoofdhuid aandoening u heeft.

Wij gaan graag met u op zoek naar de oorzaak en de juiste behandelmethode. Zo zijn bij spoed/ nood synthetische haarwerken al binnen 2 werkdagen leverbaar.

Afspraak maken
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Verschillende vormen van haaruitval

Alopecia Diffusa

Bij alopecia diffusa is er gelukkig enkel sprake van tijdelijk haarverlies en zal dit op langer termijn weer herstellen. In de tussen periode kan het echter fijn zijn om een haarwerk of haarstukje te dragen. Zo kunt u ook de tijd zonder eigen haar met een verzorgd kapsel de deur uit.

Maar waar komt alopcia diffusa nu eigenlijk vandaan? Alopecia diffusa kan heel veel oorzaken hebben en zorgt voor haarverlies over het gehele hoofd. Het kan veroorzaakt worden door een ernstige ziekte met hoge koorts, het contact met hoge doses middelen zoals thallium (rattengif), vitamine A en retinoïden. Echter kan het ook het gevolg zijn van onvoldoende werking van de schildklier, hypnose of zelfs van een zwangerschap.

In alle gevallen helpen wij u graag bij het vinden van een passende oplossing en kunt u altijd bij ons terecht met vragen.

Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Trichotillomanie

Trichotillomanie is feitelijk gezien geen haarziekte maar wordt veroorzaakt door een dwangmatige neiging om de haren uit te trekken. Erg vervelend en vaak te herkennen aan de vele afgebroken haren. Een haarwerk kan in deze situatie uitkomst bieden voor zowel volwassenen als kinderen.

Alopecia Traumatica

Vaak heeft alopecia traumatica een externe oorzaak. Het kan hierbij gaan om haaruitval door een chemische behandeling, permanent, ontkroezen, een ongeval of vanwege verbranding. In deze gevallen zijn de haren zo erg beschadigd dat deze afbreken en in sommige gevallen is ook de hoofdhuid beschadigd, waardoor haargroei belemmerd wordt.

Persoonlijk advies
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Ervaringen

Met een glimlach Hair2 verlaten, daar doen we het voor!

  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon

Top kappers die goed met je mee kijken als je een allergie heb voor haarverf. Zeer vriendelijk en gezellige sfeer!

- Kapsalon - Angela
Hair2 - Haarwerk - Djenzie ervaring
- Haarwerk - Djenzie

Afgelopen week bij Mariëlle geweest om een haarstukje te laten plaatsen. Mariëlle is een vakvrouw die voor het beste resultaat gaat.

Een fijne bijkomstigheid is dat ze hartelijk is en je goed op je gemak weet te stellen..... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Ik ben super tevreden. De eerste kleur was niet helemaal naar mijn zin, maar de dames bij Hair2 zorgde ervoor dat ik met een nieuwe kleur zeer tevreden vertrok!

- Esmeralda van Soest

Hair2 voelt als een tweede huiskamer. Het personeel werkt er al heel lang en de sfeer van het team is heel goed voelbaar..... Lees meer

- Sandru du Gardon

Mijn moeder en ik zijn al jaren vaste klant bij Hair2. Je kunt ook bij ze terecht voor bijvoorbeeld haarverlening, dit heb ik zelf ook één keer gedaan..... Lees meer

- Marijke en Isabelle Broekhuizen

Onze merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken.
Zo werken we met Follea, Jon Renau, Gisela Mayer, Modixx en Wonder Fill.

Pruiken- en haarwerk merk Follea

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen. Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Modixx

Het merk Modixx is ontstaan ​​als huismerk van het al lang bestaande bedrijf Mondi. In 2002 werd Modixx op de Europese markt gelanceerd, een groots succes! De haarwerken, toupetjes en hoofddeksels staan bekend voor hun uitstekende kwaliteit en het goede draagcomfort.

Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval
Hair2 - Haarwerk bij haaruitval

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op