Haarstuk vrouwen

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig zijn er in de loop van de jaren steeds meer verschillende oplossingen ontwikkeld, waaronder een haarstuk voor vrouwen. Hiermee hoeft haarverlies of dunner wordend haar geen probleem meer te zijn voor u.

Wilt u:
 • Geen kale plekken, dun haar of diepe inhammen meer.
 • Met zelfvertrouwen de deur uit waar u ook heen gaat.
 • Ervan verzekerd zijn dat niemand het verschil opmerkt.
 • Zonder problemen kunnen sporten, douchen, enz.

Dan kunnen wij u helpen, wanneer u kiest voor een haarstukje! Bij Hair2 hebben wij zowel haarstukjes op maat gemaakt als confectie haarstukjes voor vrouwen. Deze haarstukjes zijn niet van echt haar te onderscheiden.

In veel gevallen is dit een passende oplossing voor u. Hierdoor is een haarwerk (een volledige pruik) niet nodig. Wij helpen u graag verder, tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken per telefoon of via e-mail!

Telefonisch afspraak maken : 06 - 20 48 70 92

Een haarstuk voor vrouwen

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem onder vrouwen en kan verschillende oorzaken hebben zoals:

 • Erfelijkheid
 • Een vorm van Alopecia
 • De overgang
 • Een chemobehandeling (het haar kan bovenop dun blijven)
 • Een operatie aan het hoofd

Haarverlies als vrouw

Het verliezen van je haar als vrouw is niet gemakkelijk, om welke reden dan ook. Maar dat betekent nooit dat je daarmee ook je stijl verliest. Met de haarstukken voor vrouwen van Hair2 is de oplossing binnen handbereik!

Wanneer u nadenkt over het plaatsen van een haarstuk is het belangrijk om vroegtijdig in actie te komen. Hiermee wordt de drempel niet te hoog, en kunt u eerder weer zelfverzekerd op pad.

Hair2 - Haarstuk vrouwen

Blijvende en unieke oplossing

Voor veel vrouwen is een haarstukje een blijvende oplossing. Dit komt omdat haaruitval vaak opspeelt op een bepaald gebied van het hoofd. Bij FFA (frontale fribroserende alopesia) trekt de haargrens bijvoorbeeld naar achteren. Een haarstukje is in dit geval al voldoende. Een geheel haarwerk is niet altijd nodig.

Het kiezen van een haarstukje is een persoonlijke en unieke gebeurtenis. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met haarstukken voor vrouwen. Graag helpen zij u om een passend haarstukje te vinden, wat past bij uw haarstijl

Verschillende mogelijkheden

Bij Hair2 zijn er vele mogelijkheden op het gebied van haarstukjes voor vrouwen. Als eerste hebben we het confectie haarstukje. Dit is een haarstukje wat vrijwel direct beschikbaar is, binnen twee dagen kan dit worden geleverd aan u. De prijs ligt daarnaast lager dan een haarstukje op maat. Onze confectie haarstukjes zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Hair2 - Haarstuk vrouwen
Ons assortiment bestaat uit vier soorten confectie haarstukjes:
 • Echt haar
 • Hittebestendige kunststof vezels
 • Een combinatie van kunststof vezels en echt haar
 • Kunststof vezels (niet mogelijk om te föhnen)

Naast het confectie haarstukje bieden wij ook het maatwerk haarstukje aan. Hair2 kan dit maatwerk haarstukje precies voor u op maat leveren. Volledig gevormd door eigen wens en smaak. U kunt hierbij denken aan de haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl. De levertijd van een maatwerk haarstukje is twee tot drie maanden gemiddeld.

Keuze en advies

Het kiezen van een haarstukje is altijd persoonlijk. Wilt u bijvoorbeeld een haarstukje en sport u veel, dan is het ene haarstukje geschikter dan het andere. Wij helpen u graag verder in dit persoonlijke proces en helpen u waar mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met ons, dé specialist op het gebied van haarstukken voor vrouwen.

Hair2 - Haarstuk vrouwen
 • Filter
 • Alles
 • Haarwerken
 • Kapsalon
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem
Hair2 - Kapsalon - Anoniem ervaring
- Kapsalon - Anoniem

Ik ben super tevreden. De eerste kleur was niet helemaal naar mijn zin, maar de dames bij Hair2 zorgde ervoor dat ik met een nieuwe kleur zeer tevreden vertrok!

- Esmeralda van Soest

Veelgestelde vragen

Wat is een haarstuk?
Een haarstuk is een stuk haar/ haardeel dat in uw eigen haar over loopt. Haarstukjes zijn de perfecte oplossing voor het verbergen van gedeeltelijke kaalheid en/of haarverlies.
Welke soorten haarstukken hebben jullie voor vrouwen?
Wij hebben twee soorten haarstukken voor vrouwen: confectie en maatwerk haarstukken. Deze zijn beide verkrijgbaar in synthetisch en echt haar. Of een combinatie van beiden. Hieronder volgt een beknopte uitleg van beide soorten.

Confectie haarstukje
Confectie haarstukjes zijn ideaal wanneer u last heeft van tijdelijke haaruitval. Denk hierbij aan haaruitval door chemo of andere medicatie. Alhoewel de confectie haarstukjes “kant-en-klaar” worden aangeboden, zijn er nog genoeg mogelijkheden tot aanpassingen naar wens.

Kleur, model en lengte zijn allemaal aspecten van het haarstukje waarin u uw eigen keuze kan maken. Over het algemeen is de levertijd sneller vergeleken met haarstukjes op maat.

Haarstukjes op maat
Haarstukjes op maat kunnen, zoals de naam al verraadt, uw persoonlijke wensen tot in detail verwezenlijken. Denk hierbij aan specifieke wensen voor kleur, haardikte en/of model die niet mogelijk zijn bij confectie haarstukjes.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat bij permanente haaruitval haarstukjes op maat vaak worden gekozen. Een hogere prijs en langere levertijd (gemiddeld tussen de 2 en 3 maanden) zijn wel de gevolgen van het gewenste maatwerk.
Vergoed mijn verzekering haarstukken?
Op deze vraag is geen eenzijdig antwoord. Het hangt van verschillende factoren af of en in welke mate uw haarstuk wordt vergoed door de verzekering. Denk hierbij aan de totale kosten, de achterliggende rede en uw polis.

Wanneer u wegens medische redenen een haarstuk nodig heeft, heeft u recht op een basisvergoeding. Deze valt onder de basisverzekering en bedraagt in 2024 €465,00.

Bijkomend voordeel is dat Hair2 een contract heeft afgesloten met alle verzekeraars. Wij ontzorgen u volledig van administratieve handelingen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw haarstuk naar wens.
Is het mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken?
Het is zeker mogelijk om 100% gratis en vrijblijvend een eerste afspraak te maken bij Hair2. Na aanvraag kan de vrijblijvende intake binnen 5 werkdagen al plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek krijgen wij een beter beeld van uw wensen om uiteindelijk tot een passende oplossing voor u te komen. Maatwerk en persoonlijk advies staan namelijk bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op