Haarstuk mannen

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem onder mannen en u bent dan ook zeker niet de enige die hier tegen aan loopt. Echter zijn er in de loop der jaren vele oplossingen gekomen zodat u uw 'wilde' haren niet hoeft te verliezen.

Wilt u:
 • Geen dun haar of diepe inhammen meer.
 • Met zelfvertrouwen de deur uit waar u ook heen gaat.
 • Ervan verzekerd zijn dat niemand het verschil opmerkt.
 • Zonder problemen kunnen sporten, douchen, enz.

Dan kunnen wij u helpen om dit te bereiken met een haarstuk voor mannen. We helpen u graag verder tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Mocht u eerder vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Kom vroegtijdig in actie

Het is verstandig om al vroegtijdig het gesprek voor een haarstuk aan te gaan. We zien vaak dat hoe meer haar u verliest, hoe hoger de drempel wordt om over te gaan naar een haarstuk.

Van kaal naar een volle bos haar is nogal een verschil, zo ook voor uw omgeving. Kom daarom op tijd in actie en samen zorgen we voor een prachtig resultaat.

Telefonisch afspraak maken : 06 - 20 48 70 92

Een haarstuk voor mannen

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem onder mannen en kan verschillende oorzaken hebben zoals:

 • Erfelijkheid
 • Een vorm van alopecia
 • Stress
 • Medicijn gebruik

Daarbij is het een veelvoorkomend probleem en bent u niet de enige die hier tegenaan loopt. Vanaf 25 jaar krijgt een kwart van de mannen al te maken met haarverlies, bij de leeftijd van 50 jaar krijgt zelfs de helft van de mannen te maken met haarverlies.

Op de markt zijn veel middeltjes beschikbaar om de haargroei te stimuleren en de uitval tegen te gaan. Helaas werken deze middelen niet voor iedereen, maar daar hebben wij gelukkig een alternatief voor: een haarstuk voor mannen.

Hair2 - Haarstuk mannen

Verschillende mogelijkheden haarstuk voor mannen

Binnen haarstukken voor mannen zijn er twee opties: een confectie haarstuk of een haarstuk op maat. We helpen u graag om de juiste keuze te maken bij uw zoektocht naar een haarstuk.

Confectie haarstuk voor mannen

Een confectie haarwerk is een bestaand haarstukje dat we in de salon aanpassen tot het goed op uw hoofd past. Het gaat hierbij om standaardmaten en kleuren, waarbij we aanpassingen kunnen doen, maar het ook zo kan zijn dat we eigen haar moeten wegscheren om het passend te maken. Materiaal opties:

 • Kunststof vezels of hittebestendige kunststof vezels
 • Cyber hair
 • Echt haar (kan als enige gekleurd worden)

Welk materiaal u ook kiest, de levertijd is niet lang. Zo kunt u al snel genieten van uw nieuwe kapsel!

Hair2 - Haarstuk mannen

Maatwerk haarstuk voor mannen

Het maatwerk haarstukje wordt, zoals de naam al zegt, volledig naar uw wens en op maat gemaakt. Dit gebeurd door een mal te maken van uw hoofd zodat alles perfect aansluit. Vervolgens zal er een haarstuk gemaakt worden in de gewenste haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl.

Daarbij begrijpen we dat uw persoonlijke situatie of levensstijl een belangrijke onderdeel is in de keuze voor een haarstukje. Als u bijvoorbeeld regelmatig sport en uw haarstukje wilt ophouden, houden wij daar rekening mee in onze adviezen. Wij zorgen voor een haarstuk waar u zich fijn en ten aller tijden zeker bij voelt.

Contact

Heeft u interesse in een haarstukje voor mannen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u ontzettend graag!

Hair2 - Haarstuk mannen
 • Filter
 • Alles
 • Haarwerken
 • Kapsalon

Ik kom speciaal uit De Meern naar Hair2. Want bij Hair2 word je altijd goed geknipt en dat samen met veel gezelligheid.

- Ronals Klinkhamer

Altijd gezellig en vertrouwd bij jullie, zelfs nu ik al een half jaar in Hoofddorp woon blijf ik nog steeds bij Hair2 komen. Gelukkig vanaf december weer terug naar Nieuwegein. .... Lees meer

- Anoniem

Ik ben nu een paar keer bij Hair2 geweest. Goed bevallen en ik kan altijd met een belletje vooraf snel terecht ( <15min.)
Daarnaast is de prijs goed.

- Kapsalon - Eric van der Toolen

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op