Haarstuk mannen

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem onder mannen en u bent dan ook zeker niet de enige die hier tegen aan loopt. Echter zijn er in de loop der jaren vele oplossingen gekomen zodat u uw 'wilde' haren niet hoeft te verliezen.

Wilt u:
 • Geen dun haar of diepe inhammen meer.
 • Met zelfvertrouwen de deur uit waar u ook heen gaat.
 • Ervan verzekerd zijn dat niemand het verschil opmerkt.
 • Zonder problemen kunnen sporten, douchen, enz.

Dan kunnen wij u helpen om dit te bereiken met een haarstuk voor mannen. We helpen u graag verder tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Mocht u eerder vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Kom vroegtijdig in actie

Het is verstandig om al vroegtijdig het gesprek voor een haarstuk aan te gaan. We zien vaak dat hoe meer haar u verliest, hoe hoger de drempel wordt om over te gaan naar een haarstuk.

Van kaal naar een volle bos haar is nogal een verschil, zo ook voor uw omgeving. Kom daarom op tijd in actie en samen zorgen we voor een prachtig resultaat. Wij hebben zowel haarstukken als haarwerken voor mannen.

Telefonisch afspraak maken : 06 - 20 48 70 92

Een haarstuk voor mannen

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem onder mannen en kan verschillende oorzaken hebben zoals:

 • Erfelijkheid
 • Een vorm van alopecia
 • Stress
 • Medicijn gebruik

Daarbij is het een veelvoorkomend probleem en bent u niet de enige die hier tegenaan loopt. Vanaf 25 jaar krijgt een kwart van de mannen al te maken met haarverlies, bij de leeftijd van 50 jaar krijgt zelfs de helft van de mannen te maken met haarverlies.

Op de markt zijn veel middeltjes beschikbaar om de haargroei te stimuleren en de uitval tegen te gaan. Helaas werken deze middelen niet voor iedereen, maar daar hebben wij gelukkig een alternatief voor: een haarstuk voor mannen.

Hair2 - Haarstuk mannen

Verschillende mogelijkheden haarstuk voor mannen

Binnen haarstukken voor mannen zijn er twee opties: een confectie haarstuk of een haarstuk op maat. We helpen u graag om de juiste keuze te maken bij uw zoektocht naar een haarstuk.

Confectie haarstuk voor mannen

Een confectie haarwerk is een bestaand haarstukje dat we in de salon aanpassen tot het goed op uw hoofd past. Het gaat hierbij om standaardmaten en kleuren, waarbij we aanpassingen kunnen doen, maar het ook zo kan zijn dat we eigen haar moeten wegscheren om het passend te maken. Materiaal opties:

 • Kunststof vezels of hittebestendige kunststof vezels
 • Cyber hair
 • Echt haar (kan als enige gekleurd worden)

Welk materiaal u ook kiest, de levertijd is niet lang. Zo kunt u al snel genieten van uw nieuwe kapsel!

Hair2 - Haarstuk mannen

Maatwerk haarstuk voor mannen

Het maatwerk haarstukje wordt, zoals de naam al zegt, volledig naar uw wens en op maat gemaakt. Dit gebeurd door een mal te maken van uw hoofd zodat alles perfect aansluit. Vervolgens zal er een haarstuk gemaakt worden in de gewenste haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl.

Daarbij begrijpen we dat uw persoonlijke situatie of levensstijl een belangrijke onderdeel is in de keuze voor een haarstukje. Als u bijvoorbeeld regelmatig sport en uw haarstukje wilt ophouden, houden wij daar rekening mee in onze adviezen. Wij zorgen voor een haarstuk waar u zich fijn en ten aller tijden zeker bij voelt.

Contact

Heeft u interesse in een haarstukje voor mannen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u ontzettend graag!

Hair2 - Haarstuk mannen
 • Filter
 • Alles
 • Haarwerken
 • Kapsalon

Via mijn kapper kwam ik bij Hair2 terecht. Ik zocht iets voor mijn steeds dunner wordende haar wat ik gemakkelijk zelf op en af kon doen, omdat ik het niet dagelijks wilde dragen..... Lees meer

- Corrie Koppelaar
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem

Ik ben nu een paar keer bij Hair2 geweest. Goed bevallen en ik kan altijd met een belletje vooraf snel terecht ( <15min.)
Daarnaast is de prijs goed.

- Kapsalon - Eric van der Toolen

Veelgestelde vragen

Wat is een haarstuk?
Een haarstuk is een specifiek type haarwerk dat vaak gebruikt wordt bij gedeeltelijke haaruitval en/of kaalheid op het hoofd. Met andere woorden, haarstukken zijn een passende oplossing voor haaruitval op specifieke plekken.
Welke mogelijkheden heb ik qua haarstukken voor mannen?
U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit twee soorten haarstukken: confectie en maatwerk haarstukken. Onderstaand worden kort de grootste verschillen tussen de twee soorten toegelicht.

Confectie haarstukken
Confectie haarstukken zijn bestaande haarstukken die meestal worden gebruikt bij tijdelijke haaruitval. Alhoewel deze haarstukken “kant-en-klaar” geleverd worden, zijn standaardaanpassingen nog wel mogelijk. Denk hierbij aan voorkeuren in maat, kleur en lengte.

Deze haarstukken worden over het algemeen sneller geleverd dan haarstukken op maat en zijn ook een stuk goedkoper.

Maatwerk haarstuk
Maatwerk haarstukken zijn vaak de passende oplossing bij permanente haaruitval. Er is bij dit type haarstuk veel meer mogelijk dan de standaardaanpassingen bij confectie haarstukken. Denk hierbij aan een specifieke en unieke wensen in kleur, haardikte, stijl en nog veel meer!

Deze haarstukken zijn wel prijziger dan confectie haarstukken en hebben momenteel een gemiddelde levertijd van 14-18 weken.
Uit welke materialen kan ik kiezen voor mijn haarstuk?
U kunt kiezen uit de volgende twee materialen: synthetisch haar of echt haar. Onderstaand een korte toelichting over beide materialen.

Synthetisch haar
Synthetisch haar is bijna niet te onderscheiden van echt haar, maar het heeft wel een iets minder natuurlijke uitstraling. Mocht uw voorkeur liggen bij een haarstuk van synthetisch haar, dan kunt u kiezen tussen drie verschillende opties.

Dit zijn: kunststof vezels, hittebestendige kunststof vezels of cyber hair. Cyber hair is synthetisch haar van hoogwaardige kwaliteit. Mede dankzij de duurzame vezels gaat het bijna twee keer zo lang mee als de standaard kunststof vezel.

Echt haar
De andere mogelijkheid is een haarstuk van echt haar. Zoals eerder vermeld, hebben deze wel een meer natuurlijke uitstraling dan synthetisch haar. Echter, dit gaat wel gepaard met hogere kosten. Een ander voordeel van echt haar is dat – in tegenstelling tot synthetisch haar – kan worden gekleurd.
Wordt mijn haarstukje vergoed door de verzekering?
Of uw haarstuk vergoed wordt door de verzekering, is afhankelijk van verschillende factoren. Dit hangt af van uw achterliggende rede, polis verzekering en de totale kosten.

Mocht u een haarstukje nodig hebben wegens medische redenen, wordt deze altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Let wel op dat de basisvergoeding in 2024 € 465,00 bedraagt. Het is mogelijk dat u een hogere vergoeding krijgt, maar dit is afhankelijk van het wel of niet hebben van een relevante aanvullende verzekering.

Graag ontzorgen wij u van deze administratieve handelingen en zoeken wij de vergoedingsmogelijkheden voor u uit. Dan kunt u zich volledig focussen op uw gewenste haarstuk.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op