Haarstuk echt haar

Bij Hair2 begrijpen we hoe belangrijk het is om je weer zelfverzekerd te voelen. Onze haarstukken van echt haar bieden een natuurlijke oplossing voor zowel mannen als vrouwen die behoefte hebben aan kwalitatief hoogwaardig haarwerk.

Wilt u:
 • Specifieke delen van uw hoofd extra bedekking en volume geven.
 • Een natuurlijk uiterlijk om uw zelfvertrouwen een boost te geven.
 • Zonder problemen kunnen sporten, douchen, enz.

Gratis en 100% vrijblijvend adviesgesprek

Dan kunnen wij u helpen om dit te bereiken met een haarstuk van echt haar. We begrijpen dat de stap naar een haarstuk groot kan zijn. Daarom bieden we een gratis en 100% vrijblijvend adviesgesprek in onze salon. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en behoeften, en geven we persoonlijk advies op maat.

Bij eerdere vragen staan wij u uiteraard ook graag te woord. Dit kan zowel telefonisch, via de mail of door een WhatsApp bericht te sturen naar ons, wat voor u het prettigst werkt.

Afspraak maken

Waarom een haarstuk van echt haar?

Zowel een haarstuk van echt haar als een synthethisch haarstuk voelen natuurlijk aan en zien er realistisch uit, waardoor het nauwelijks van je eigen haar te onderscheiden is.

Een haarstuk van echt haar biedt wel meer stylingmogelijkheden; je kunt het kleuren, krullen of stijlen zoals je gewend bent met je eigen haar. Oftewel, je kan je haar nog steeds gewoon stylen met een föhn, krulborstel of stijltang.

Bovendien heeft echt haar een langere levensduur en gaat het bij goed onderhoud langer mee.

Voordelen in het kort:
 • Natuurlijk uiterlijk en gevoel
 • Veelzijdige stylingmogelijkheden
 • Langere levensduur
 • Comfortabel en draagbaar
Hair2 - Haarstuk echt haar

Haarstukken van echt haar: confectie vs. maatwerk

Bij Hair2 bieden we zowel confectie haarstukken van echt haar als maatwerkopties. Confectie haarstukken zijn op korte termijn beschikbaar en geschikt voor iedereen die snel een oplossing zoekt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en lengtes.

Voor degenen die op zoek zijn naar een perfect passende oplossing, bieden we maatwerk haarstukken. Deze worden volledig aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften, zodat het haarstuk niet van echt te onderscheiden is.

Verschillen in het kort:
 • Confectie haarstukken: direct beschikbaar, diverse standaard stijlen en maten.
 • Maatwerk haarstukken: volledig aangepast aan jouw hoofd en wensen, perfecte pasvorm en uitstraling.
Hair2 - Haarstuk echt haar

Onze specialisten staan voor u klaar

Onze specialisten denken graag met je mee bij de keuze tussen confectie of maatwerk haarstukken. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften geven zij deskundig advies om de beste oplossing voor jou te vinden.

Vanzelfsprekend bieden wij zowel haarstukken voor mannen als haarstukken voor vrouwen aan.

Contact

Heeft u interesse in een haarstukje van echt haar of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u ontzettend graag!

Hair2 - Haarstuk echt haar
 • Filter
 • Alles
 • Haarwerken
 • Kapsalon

Top kappers die goed met je mee kijken als je een allergie heb voor haarverf. Zeer vriendelijk en gezellige sfeer!

- Kapsalon - Angela

Afgelopen week bij Mariëlle geweest om een haarstukje te laten plaatsen. Mariëlle is een vakvrouw die voor het beste resultaat gaat.

Een fijne bijkomstigheid is dat ze hartelijk is en je goed op je gemak weet te stellen..... Lees meer

- Haarwerk - Anoniem

Mariëlle is een vakvrouw en heel erg bevlogen met (haar) werk! Top!

- Mace Dolron

Veelgestelde vragen

Wat is een haarstuk van echt haar?
Een haarstuk van echt haar is een haarwerk gemaakt van menselijk haar, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en comfort.
Hoe lang gaat een haarstuk van echt haar mee?
De levensduur van een haarstuk hangt af van het onderhoud en de kwaliteit, maar gemiddeld gaat een haarstuk van echt haar 1 tot 2 jaar mee.
Wat is het verschil tussen confectie en maatwerk haarstukken?
Confectie haarstukken zijn snel beschikbaar en in standaardmaten, terwijl maatwerk haarstukken volledig aan jouw hoofd en wensen worden aangepast voor de beste pasvorm en uitstraling.
Wordt een haarstuk van echt haar vergoed door de verzekering?
Of uw haarstuk vergoed wordt door de verzekering, is afhankelijk van verschillende factoren. Dit hangt af van uw achterliggende rede, polis verzekering en de totale kosten.

Mocht u een haarstukje nodig hebben wegens medische redenen, wordt deze altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Let wel op dat de basisvergoeding in 2024 € 465,00 bedraagt. Het is mogelijk dat u een hogere vergoeding krijgt, maar dit is afhankelijk van het wel of niet hebben van een relevante aanvullende verzekering.

Graag ontzorgen wij u van deze administratieve handelingen en zoeken wij de vergoedingsmogelijkheden voor u uit. Dan kunt u zich volledig focussen op uw gewenste haarstuk.
Hoeveel kost een haarstuk van echt haar?
Voor een prijsopgave van haarstukken van echt haar, nodigen we u graag uit voor een gratis en 100% vrijblijvende afspraak in onze salon.

Een haarwerk is altijd maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en behoeftes. Hierdoor is het lastig om direct een nauwkeurige prijsopgave te verstrekken.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op