Haarprotheses

Een probleem dat steeds vaker voorkomt is haaruitval. Heeft u een terugtrekkende haargrens of bent u voor een gedeelte kaal of heeft u last van haar dat bovenop dunner wordt? Dan kan een haarprothese voor u de geschikte oplossing zijn. Onze haarprotheses lopen natuurlijk over in uw eigen nog aanwezige haar. Samen met u zullen wij op zoek gaan naar een geschikte maatwerk haarprothese voor u.

Geen onzekerheid meer door uw op maat gemaakte haarprothese:
  • Geen kale plekken, dun haar of diepe inhammen meer.
  • Met zelfvertrouwen de deur uit waar u ook heen gaat.
  • Ervan verzekerd zijn dat niemand het verschil opmerkt.
  • Zonder problemen kunnen sporten, douchen, enz.

Wij helpen u graag verder, tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken per telefoon of via e-mail!

Telefonisch afspraak maken : 06 - 20 48 70 92

Volledige haarprotheses

Wanneer u vrijwel kaal bent is een volledige haarprothese de oplossing om uw oorspronkelijke kapsel terug te brengen. Door op maat gemaakte haarprotheses in verschillende kleuren, lengtes en diktes is er altijd een haarprotheses te vinden die volledig aansluit op uw wensen. Samen met u zullen wij verschillende kapsels bekijken en kiest u het model dat het beste aansluit bij uw gezicht en persoonlijkheid. De haarprotheses van Hair2 zijn op maat gemaakt hierdoor zijn er ook vele mogelijkheden bij het samenstellen van uw haarprothese. Wij ondersteunen u om uiteindelijk de beste keuze te maken voor uw haarprothese.

Gedeeltelijke haarprotheses

Ook wanneer u voor een gedeelte kaal bent of last heeft van een terugtrekkende haargrens is een haarprothese misschien wel geschikt voor u. Er zullen een aantal haarprotheses voor u besteld worden om te passen. De haarprotheses die worden besteld zijn allemaal specifiek en enkel voor u bedoeld. Dit zorgt ervoor dat uw haarprothese niet te onderscheiden zal zijn van uw echte haar.

Hair2 - Haarprotheses

Behandelproces

Allereerst is het verstandig om voorafgaand het behandelproces een vroegtijdig gesprek te houden over uw haarprothese. Dit zorgt er namelijk voor dat de drempel niet te hoog is, waardoor u eerder weer zelfverzekerd op pad kan gaan.

Tijdens het intakegesprek zullen wij u vooral vragen stellen over uw persoonlijke leven. Op basis van deze informatie kunnen wij namelijk een passende oplossing voor u vinden. Hierna zullen wij een aantal haarprotheses bestellen en kunt u verschillende modellen doorpassen. Samen zullen wij met u op zoek gaan naar een haarprothese die bij u past.

Advies

Het uitzoeken en het uiteindelijk uitkiezen van een haarprothese is erg persoonlijk. Uw persoonlijke leefomstandigheden zijn van invloed op uw haarprothese. Wanneer u veel sport is de ene haarprothese geschikter dan de andere. Wij helpen en ondersteunen u dan ook graag in dit persoonlijke proces van het uitzoeken van een haarprothese. Neem gerust vrijblijvend contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met ons, dé specialist op het gebied van haarprotheses voor zowel mannen als vrouwen.

Hair2 - Haarprotheses

Haarprotheses bij Hair2

Hair2 is dé specialist op het gebied van haarprotheses op maat. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vandaal bij Hair2 en hier investeren wij dan ook tijd in. Naast kwaliteit en professionaliteit vinden wij persoonlijkheid tijdens het behandelproces erg belangrijk. Dit geldt voor zowel persoonlijke aandacht en een goed advies op maat voor onze klanten.

Ieder persoon is anders en verdient ook een persoonlijk advies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij Hair2.

Afspraak maken
Hair2 - Haarprotheses
  • Filter
  • Alles
  • Haarwerken
  • Kapsalon
Hair2 - Haarwerk - Anoniem ervaring
- Haarwerk - Anoniem
Hair2 - Haarwerk - Djenzie ervaring
- Haarwerk - Djenzie

Een gelukkig mens, zo fantastisch geholpen. Zonder dat je het gevoel hebt dat je het haarstuk MOET kopen wordt er ontzettend goed geluisterd meegedacht naar wat je wensen zijn..... Lees meer

- Maja

Veelgestelde vragen

Wat is een haarprothese?
Een haarprothese is een stuk haar/ haardeel dat in uw eigen haar over loopt. Haarstukjes zijn de perfecte oplossing voor het verbergen van gedeeltelijke kaalheid en/of haarverlies.
Welke soorten haarprotheses hebben jullie voor vrouwen?
Wij hebben twee soorten haarstukken voor vrouwen: confectie en maatwerk haarstukken. Deze zijn beide verkrijgbaar in synthetisch en echt haar. Of een combinatie van beiden. Hieronder volgt een beknopte uitleg van beide soorten.

Confectie haarstukje
Confectie haarstukjes zijn ideaal wanneer u last heeft van tijdelijke haaruitval. Denk hierbij aan haaruitval door chemo of andere medicatie. Alhoewel de confectie haarstukjes “kant-en-klaar” worden aangeboden, zijn er nog genoeg mogelijkheden tot aanpassingen naar wens.

Kleur, model en lengte zijn allemaal aspecten van het haarstukje waarin u uw eigen keuze kan maken. Over het algemeen is de levertijd sneller vergeleken met haarstukjes op maat.

Haarstukjes op maat
Haarstukjes op maat kunnen, zoals de naam al verraadt, uw persoonlijke wensen tot in detail verwezenlijken. Denk hierbij aan specifieke wensen voor kleur, haardikte en/of model die niet mogelijk zijn bij confectie haarstukjes.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat bij permanente haaruitval haarstukjes op maat vaak worden gekozen. Een hogere prijs en langere levertijd (gemiddeld tussen de 2 en 3 maanden) zijn wel de gevolgen van het gewenste maatwerk.
Vergoed mijn verzekering haarprotheses?
Op deze vraag is geen eenzijdig antwoord. Het hangt van verschillende factoren af of en in welke mate uw haarstuk wordt vergoed door de verzekering. Denk hierbij aan de totale kosten, de achterliggende rede en uw polis.

Wanneer u wegens medische redenen een haarstuk nodig heeft, heeft u recht op een basisvergoeding. Deze valt onder de basisverzekering en bedraagt in 2024 € 465,00.

Bijkomend voordeel is dat Hair2 een contract heeft afgesloten met alle verzekeraars. Wij ontzorgen u volledig van administratieve handelingen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw haarstuk naar wens.
Is het mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken?
Het is zeker mogelijk om 100% gratis en vrijblijvend een eerste afspraak te maken bij Hair2. Na aanvraag kan de vrijblijvende intake binnen 5 werkdagen al plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek krijgen wij een beter beeld van uw wensen om uiteindelijk tot een passende oplossing voor u te komen. Maatwerk en persoonlijk advies staan namelijk bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op