Follea Haarwerken

Het professionele merk Follea heeft als missie om vrouwen met haaruitval over de hele wereld te helpen, en de strijd tegen haaruitval te overwinnen.

Follea maakt uitsluitend gebruik van het meest exclusieve Europees haar. Hierdoor is de kwaliteit van de haarwerken en pruiken erg hoog. Follea is voortdurend bezig met het verfijnen en ontwikkelen van de technieken om zo het meest fantastische haar aan de klanten te bieden.

Hair2 - Follea

Collectie Follea haarwerken

Het aanbod aan haarwerken van Follea is zeer diverse en dan ook onder te verdelen in verschillende collecties:

  • Petite collectie
  • Chic collectie
  • Style collectie
  • René collectie
  • Grandeur collectie
  • Gripper Lite
  • Gripper Actif
  • Pixie collectie
  • Trend collectie
  • Topette collectie

Petite collectie

Deze nieuwe collectie is de perfecte haaroplossing. Lichtgewicht en flexibele haarwerken. Ideaal voor vrouwen die last hebben van haaruitval. De Petite is beschikbaar in 3 haarlengtes van 20 cm, 30 cm en 40 cm.

Hair2 - Follea

Chic collectie

Voor vrouwen die last hebben van dunner wordend haar is de Chic collectie zeer geschikt. Dit haarwerk is gemaakt van Premium European hair. Het haar heeft bijna geen klitten en een prachtige glans. De haarwerken zijn beschikbaar in 3 verschillende haarlengtes, tot maximaal 48 cm.

Style collectie

Ga voor een natuurlijke stijl met de Style collectie. Deze haarwerken hebben een cap met een volledig handgeknoopte dubbele lace top op een huidskleur basis. Dit geeft een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

De haarwerken zijn beschikbaar in 5 verschillende lengtes, tot maximaal 53 cm. Uiteraard in al onze populaire kleuren.

Hair2 - Follea

René collectie

De haarwerken uit de René collectie hebben een hoogwaardige ontschubte haarkwaliteit. Deze zijn namelijk gefabriceerd met een volledig getrensde achterzijde. Dit maakt de haarwerken uit deze collectie niet alleen zeer geschikt voor klanten met tijdelijk haaruitval. Ook geven ze écht een natuurlijke look.

De haarwerken zijn beschikbaar in 4 verschillende haarlengtes, tot maximaal 53 cm.

Grandeur collectie

De Grandeur heeft prachtige lange haren en is uitermate geschikt voor de persoon die het beste van het beste wil. Het Hand Selected European hair van deze kostbare, exclusieve collectie behoort tot het beste haar ter wereld. De Grandeur is beschikbaar in een haarlengte van 40 tot 53 cm in 5 unieke kleuren.

Hair2 - Follea

Gripper Lite

Geniet van het draagcomfort van deze collectie, onderdeel van de populaire Gripper collectie. Aan de binnenkant zijn de haarwerken voorzien van medisch goedgekeurde siliconen.

Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid maximaal kan blijven ademen. De haarwerken zijn beschikbaar in 4 verschillende haarlengtes, tot maximaal 48 cm.

Hair2 - Follea

Gripper Actif

De ideale collectie voor de actieve sporter, maar ook voor kinderen waar zekerheid gewenst is. Aan de binnenkant zijn de haarwerken voorzien van medisch goedgekeurde siliconen. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid maximaal kan blijven ademen. De Gripper haarwerken zijn beschikbaar in 4 verschillende haarlengtes, tot maximaal 48 cm.

Pixie collectie

Deze haarwerken zijn perfect voor de liefhebber van mooi, kort haar. Gemaakt van 100% exclusief Europees haar. Ga voor meer volume met deze tijdloze en klassieke look. Standaard leverbaar in 1 gelaagde haarlengte, van 12 tot 25 cm.

Hair2 - Follea

Trend collectie

Een natuurlijke uitstraling met de hoogst mogelijke zekerheid. De Trend is speciaal voor vrouwen die meer volume wensen. De haarwerken zijn eenvoudig te bevestigen door het clip-in systeem. De Trend is beschikbaar in 2 standaard haarlengtes van 20 cm en 35 cm.

Topette collectie

De perfecte haaroplossing voor vrouwen die meer volume wensen. Ademend en comfortabel. Eenvoudig te bevestigen door het clip-in systeem. De Topette is beschikbaar in 3 standaard haarlengtes van 20 cm, 30 cm en 40 cm.

Hair2 - Follea

Bekijk ook onze andere merken

We vinden het belangrijk om met kwaliteitsmerken te werken. Zo werken we ook met Jon Renau, Gisela Mayer, Ellen Wille en Infix Hair.

Pruiken- en haarwerk merk Jon Renau

Jon Renau is opgericht in 1984 en uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken en haarwerken. Premium kwaliteit en keuze uit vele stijlen en kleuren. Met een haaroplossing van Jon Renau ziet u er weer stralend uit.

Pruiken- en haarwerk merk Gisela Mayer

Gisela Mayer bestaat al meer dan 50 jaar en zijn ondertussen een gerespecteerde pruik- en haarstukspecialist. In Europa bieden ze diverse producten waarbij ze vooral bekend staan om hun natuurlijke high-tech vezel (Techno Fiber), die hittebestendig is.

Pruiken- en haarwerk merk Ellen Wille

Ellen Wille bestaat al ruim 50 jaar en is een toonaangevend merk in de haarwerkenbranche. Hun passie voor perfectie en unieke ontwerpen komt terug in elk aspect, van vezel tot kleur tot pasvorm. Kortom, topkwaliteit gegarandeerd!

Pruiken- en haarwerk merk Infix Hair

Bij InFix Hair gaat aan elk haarwerk een zorgvuldige handmatige selectie vooraf. Europees onbehandeld haar wordt nauwgezet gescreend en gekozen. Deze cruciale selectie zorgt voor een natuurlijk haarwerk dat perfect bij je past.

Hair2 - Follea
Hair2 - Follea
Hair2 - Follea
Hair2 - Follea

Neem contact op

Dit formulier is enkel bedoeld voor vragen. Wilt u graag een afspraak maken? Gebruik dan onze online agenda.

Hair2 - Neem contact op